@tomdulli
We verbleven hier één nacht en betaalden vijf euro per camper. Het water- en afvoersysteem is kapot. Je kunt hier geen afval wegbrengen, en er is geen elektriciteit of water. Er is helemaal niets meer.
Goed geschikt voor een overnachting. De trein rijdt hier beter dan de vrachtwagens op de snelweg.
Het is leuk om hier vaak te komen. Ook het vogelpark hebben we bezocht. Het is echt goed in het park. 's Nachts is het hier lekker rustig.
De parkeerplaats is geweldig geworden. We hadden een rustige nacht. Inschrijving en betaling uitsluitend via een app.
De parkeerplaats is prachtig aangelegd. We hadden een rustige nacht. Registratie en betaling via een app.
Het is hier erg eenzaam, maar wie ervan houdt voelt zich hier thuis. De plaats kost 100 DKK. De operators komen 's avonds ophalen. Daarvoor is niets aangeboden te duur. Wij waren hier 2 dagen.
Leuke plek die nu ook elektriciteit heeft. Ik ga niet meer naar deze plek omdat de gemeenschap geen actie onderneemt tegen hondsdolle campers. Het WK duwde tussen 2 Womo en schond daarmee de Corona-afstand, de afstand tussen Womo op Beierse parkeerplaatsen en de brandbeveiligingsvoorschriften. De gemeenschap maakte geen gebruik van haar huisrechten, maar tolereerde het gedrag.
8 plaatsen dicht bij elkaar. Zeer schoon en goed onderhouden. Voor grote campers zijn er staanplaatsen onder de bomen. Prachtig uitzicht op de haven. Goed winkelen.