Campingplatz Schausten

• Douche

• WiFi

• Speelgelegenheid

• Honden toegestaan

Eenmaal en nooit meer. Kleine rommelige camping, niet onderhouden. Sanitair is gedateerd zoals alles daar. Kleine plaatsen en steenslag en aarde waar ooit gras groeide. Geen mogelijkheid om grijs water te lozen. Klein putje voorzien net naast terras, onmogelijk om dit te gebruiken zonder tafeltjes omver te rijden. Dure camping voor nul comfort. indien je Cochem wilt bezoeken is er een lange parking naast Moezel met dagticket.

sven1511

jul 2025

We verbleven er twee nachten met onze camper en parkeerden naast het stortpunt voor cassettes. Verder is de camping gedateerd en is er maar één douche.

Frans-Bosman

jul 2025

vrees dat hij vol was en wij een soort “extra” plek kregen. Moesten heel steil naar boven en konden met onze 7.50 camper eigenlijk niet een daar draaien. Mocht je camper langer zijn dan 6 mtr dan op zeker niet naar boven gaan. Met veel moeite de camping weer af. Dus voor ons een slechte camping en niet gebleven. Vrouw is inderdaad erg aardig.

Endertstraße

56812, Cochem, Duitsland

50.1512043 7.1558126

Campingplatz Schausten biedt toiletten, douches, wasservice, WiFi en een kleine winkel.