@Frans-Bosman
- 2008
Mooie ruime camping. Erg groot maar dan heb je niet snel door omdat het allemaal mooie afgeschermde gebieden zijn. Gewoon een nette camping een aanrader.
Goede en zeer grote camping. Bij persoonlijk aanmelden waren ze vol. Voor de slagboom on line aangemeld en waren er 3 plekken te reserveren. 3 dagen gestaan alles netjes maar druk.
nette en goed georganiseerde camper plek. Is zeker aan te bevelen.
vrees dat hij vol was en wij een soort “extra” plek kregen. Moesten heel steil naar boven en konden met onze 7.50 camper eigenlijk niet een daar draaien. Mocht je camper langer zijn dan 6 mtr dan op zeker niet naar boven gaan. Met veel moeite de camping weer af. Dus voor ons een slechte camping en niet gebleven. Vrouw is inderdaad erg aardig.
mooie camping alles netjes. maar 52,50 is erg stevig terwijl er zat plekken in de buurt zijn met zelfde voorzieningen en duidelijk goedkoper zijn. je mag ook voor 22,- “buiten” staan maar krijgt dan geen pasje voor sanitaire enz. Maar het zijn grote mooie open plekken voor die prijs.
goed plek en inderdaad er rustig en stil. Er was een grote groep en konden niet echt terecht in het restaurant. Maar 5 lopen zit er nog een heel goed restaurant. geen contact gehad met de eigenaar, maar 4 flessen “ gekocht” en het geld in het kistje gedaan. Plek is zeker aan te bevelen maar er is geen echte controle op je gereserveerde plek. Dus wel op tijd komen dan is er altijd wel een plek. Is vrij groot terrein.
Het blijft mij verbazen hoe ieder het anders beleeft. 5 nachten geweest bij “ inchecken” nam de dame alle tijd en alles goed en duidelijk uitgelegd en alles kon gepind worden. nette rechte plekken maar “ Spaans krap” maar je kunt er goed tafel en stoelen buiten zetten. Niets te klagen gewoon top. Een echte aanrader
In het gebied staan overal campers. Maar ook groot terrein voor vrachtwagens. Als je dit terrein oversteekt kom je op weer op een groot terrein aan de zee. Hier staan ook veel campers. Dus even beetje zoeken. Ook veel “vaste” camperaars. Erg rommelig en onoverzichtelijk. Niet aan te raden als je kritisch bent of een vrij nieuwe camper hebt.
Alles klopt wat de vorige allemaal schrijven. maar lees niets van de vliegtuigen die elke 4 minuten letterlijk overvliegen? Door het lawaai zijn wij een uur later als nog vertrokken
Nette camping met grote en kleine plekken. je mag er zelf een uitzoeken. Fietsen kan heel goed zoals hier voor is beschreven onder de grote weg door. 3 nachten gestaan. de a 7 loopt er strak langs dus enig verkeer hoor je wel.
Alles wat je nodig hebt is aanwezig. En ook wij betaalde 25,- per nacht met ACSI kaart. Ruime plekken en alles echt het netjes. Mooie douches en toiletten. En ook het park was super schoon en goed onderhouden.Een aanrader dus!
De vrouw achter de balie wil nog wel een beetje mee werken, maar inderdaad de man is erg kort af en al aan het begin van het seizoen "opgebrand" vrees ik. Je moet inderdaad wat zoeken en wringen om een plek te vinden. Maar dat komt ook door "wij camperaars" want als we een plek hebben gaan we ook erg breed uit staan om er niemand meer tussen te laten. En de mooiste plekken zijn zelf met een haspel van 40 mtr niet met stroom bereikbaar.
Deze camping krijgt 5*+ 👏 alles is aanwezig, wasmachine/droger/zwembad/speeltuin/sport toestellen/ restaurant/mooie toiletten en douches enz enz vriendelijke mensen en goed fietsen naar Tavira. schattig dorpje met evt stopping mall. bij twijfel ….DOEN
prima plek om de stad te bezoeken. vriendelijk man die geregeld heen en weer fietst. veilig en staan helemaal recht. niks mis mee.
kan alleen maar bevestigen wat men schrijft. netjes, goed, vriendelijk, goed te fietsen naar centrum enz. is aan te bevelen.
Sitecode: 20924
Prima camping. op de fiets z’n 20 min naar het centrum. het restaurant op de camping is goed maar in de middag is het warm eten en de avond een makkelijke hap stokbroodje of sandwich, hou daar rekening mee. ligt aan wat drukke weg en af en toe een vliegtuig over.
gewoon een goede plek om voor een nacht te overnachten. netjes en heel rustig. en inderdaad bakker en supermarkt op loop afstand. dus een aanraders als je op doorreis bent
20 april 2025. Wij betaalde 90,- voor 2 nachten met de camper. Er zou eigenlijk geen plaats meer zijn i.v.m. de Pasen. Maar met wat bedelen toch een plekje. Maar als je over de camping liep waren en nog tal van camper plekken vrij? Het restaurant was duidelijk voor het eerst open. Erg koud binnen en bediening deed zijn best maar alles pakte verkeerd uit. Zou best een goede camping kunnen zijn maar wij kwamen op de eerste dagen van het seizoen....
Sitecode: 20585
inderdaad nette camping met goed sanitair en mooie plek voor auto sanitair. heb niets te klagen over deze camping. is een aanrader.
een nette camping met broodjes service. inderdaad vriendelijke eigenaar. Kleine plekken voor campers. liggen in de schaduw. Gewoon goede plek om de buurt te verkennen. Niet met een auto naarPortofino gaan!! Heel erg druk dorpje niet te bereiken met een auto.
Het is een jachthaven die bezig is om te kijken of hij ook campers ontvangen. Er is slechts 1 douche cabine en wil ook (nog) niet veel campers hebben omdat hij er nog niet klaar voor is. Maar de eigenaar is van goede wil en als hij echt zou investeren wordt het een hele leuke camperplaats!! Zeker aan te bevelen.
het is meer een camping voor tenten en surfers dan voor campers. Er kunnen “slechts” 8 campers staan rond de 7.50 mtr. De rest van de plekken matig bereikbaar en meer bedoeld voor camper busjes. erg gemoedelijk en inderdaad alles wat gedateerd.
super nette en rustig plaats met alles er op en aan. En dat allemaal gratis. Top gedaan van deze gemeente!!!
matige camping. alle camper plaatsen zijn schuin en ondanks hoge blokken niet recht te krijgen. eigenaar heeft 3 honden en lopen los. sanitair inderdaad oud maar werkt naar behoren.
ruimen parkeerplaatsen. Erg veel muggen in de avond waardoor buiten zitten niet mogelijk is.
redelijk nette camping matig onderhouden. ligt aan een drukke weg op een berg dus veel vrachtauto’s die naar boven klimmen zijn duidelijk hoorbaar

deze locatie is definitief dicht!!!

Mooie en goede (nieuwe) camper plekken. Er zouden er 2 per plek kunnen staan maar in praktijk neemt men de gehele plek per camper in beslag. Buiten de strak aangelegde plekken is er ook binnen de slagbomen ruimte vrij gemaakt in het bos. Hier kunnen ook nog een een 10 tal camper staan. Geen ( geluisd) overlast ervaren in deze 3 nachten.
Ruime plekken. Per nacht 12,50 betalen met bankpas. Lekker dicht bij gezellige haven en bakker. Zijn hier 3 nachten geweest en lekker rustig. Veel eetgelegenheden aan de zee. Een aanrader.
Nette plek met stroom en heerlijk rustig