3,84van 5
  • juli 2023

Camping vinden wij nog te kaal, plaatsen ogen sfeerloos. Telefonisch gereserveerd konden wij alleen voor minimaal 3 nachten reserveren. We hebben liever de vrijheid om dit zelf te bepalen. Bovendien viel het op dat andere gasten wél na 1 nacht vertrokken.

• juni 2023

• april 2023

vriendelijke ontvangst. zeer schoon sanitair maar nog weinig gasten. Zeer rustig, slechts af en toe een auto. 3 keuzes voor een plaats: basic comfort premium. €24,00 incl.

Bekijk alle 34 reviews
Bekijk alle locaties in de buurt
3,84van 5
  • juli 2023