Moselcampingplatz Alf

Geclaimd door eigenaar

Locatie host

Welkom aan de Moezel! Mijn naam is Karel van Dongen en samen met broers en zussen beheren we camperplaatsen en campingplaatsen aan de Duitse Moezel. We zijn van kinds aan met het kamperen grootgebracht en zijn nu alweer 20 jaar actief in het Moezelgebied. Kom naar de Moezel en beleef het prachtige rivierlandschap, authentische natuur, gloeiende wijnbergen, en volop wandel- en fietsmogelijkheden! We hopen je eens begroeten te mogen op een van onze kampeerterreinen.

Lees verder

• Stroom

alpharunner

nov 2025

wij waren op zoek naar een wintercamping. Dit was voor ons de perfecte plaats. Sanitair tip top in orde, aangename sfeer en vriendelijke mensen en super lekker gegeten.

hanny7

sep 2025

Aanmelden via zuil op zondag lukte niet (bleek pas vanaf 14.00 uur mogelijk) lukte uiteindelijk samen met Duits stel dmv tel.contact. Korting vis ASCI of SVR was ook niet van toepassing, want dat waren andere plekken. €39 veel te duur voor gebodene. We wilden eten maar restaurant op zondag en maandag dicht. Douche bij heren koud.

Dethleff740

aug 2025

ontvangst op zondag via zuil, receptie en restaurant gesloten🥲 sanitair is schoon en wordt regelmatig verzorgd zwembad mag wel van de lijst er is iets in aanbouw maar dat ligt mi al jaren stil wij hadden de moezel verwacht maar helaas 2 kilometer verderop

Am Mühlenteich 37

56859, Alf, Duitsland

Locatie host

Lees verder

Camping en staanplaatsen in het hart van de Moezel, gezegend door het klimaat, omgeven door wijngaarden en pittoreske dorpjes. Een fantastische selectie aan fiets- en wandelpaden.

1 apr t/m 31 dec

ACSI - Campingcard