Stellplatz am Bahnhof Altenkirchen

• Stroom

• Vuilnisbak

Cooky75

aug 2025

De wil was er, de uitvoering was matig en het onderhoud laat helaas te wensen over! Maar je kunt ook niet anders verwachten gezien de slechte staat van de districts-, provinciale en rijkswegen! Waar niemand burgemeester wil worden en de functie al lang vacant is, negeert het bestuur graag de feiten en gedraagt zich koppig als vee uit het Westerwald! Ik heb een Sun Traveller met 6 zitplaatsen en slaapplaatsen, maar op het kenteken staan er maar 4! Omzet, alstublieft!

Doggipatch

apr 2025

opnieuw in Altenkirchen, helaas weer zonder stroom en water. Waarom is de servicezuil altijd kapot? Ik heb een prachtige plek!

edr11

feb 2024

Dank aan de gemeenschap voor het ter beschikking stellen van deze ruimte. Alles wat je nodig hebt. Natuurlijk is het niet stil sinds hij op het treinstation is. Maar we hoorden geen treinen, alleen de gekke op straat. Maar ze zijn overal. Winkels en restaurants in de buurt.

Konrad-Adenauer-Platz

57610, Altenkirchen (Westerwald), Duitsland

gratis plaats voor 2 campers - gemarkeerde plaatsen op grasstraatstenen - verkeers- en treinlawaai hoorbaar (geen nachttreinen) - supermarkt met bakker 150m - centrum 600m

Eigenaar van deze locatie?

Geef uw camperlocatie een boost!