@edr11

1990

Een locatie beoordeeld4 dagen geleden

Zoals ik al zei, is de automaat heel makkelijk te gebruiken. Hij is beschikbaar in alle talen. Ik heb niet eens een app nodig. Ik kan gewoon als gast betalen. Voor mij was het €10,66 per persoon. Het is zeker geen plek waar ik zou willen wonen, maar het is perfect om Étretat te bezoeken en een mooie wandeling te maken. Mijn enige klacht is dat de afstand tussen de campers wat te klein is. Ik ben gewoon niet helemaal overtuigd van de afstand tussen de campers.

Een locatie beoordeeld6 dagen geleden

Ook van mij krijgt het een dikke tien. Het was erg rustig begin maart. Wel kwam ik zondagmiddag een paar weekendcaravans tegen. Ik heb een rustige nacht gehad en heerlijke wandelingen met mijn hond gemaakt. Het betaalapparaat zou echter wel aan vervanging toe zijn, want het kaartje is niet meer leesbaar.

Een locatie beoordeeld6 dagen geleden

Ik ben hier begin maart en zie nergens een aanwijzing dat overnachten verboden is. Er zijn geen borden die anders aangeven. Het is er uitzonderlijk rustig, omdat de camping nog gesloten is. Mijn aanbeveling: de kustwandeling op Komoot, ongeveer 7,5 km. Absoluut adembenemend. Verder zijn er geen voorzieningen of afvalbakken. Er is alleen afvalcontainers beschikbaar.

Een locatie beoordeeld19 dagen geleden

Ik kwam vrijdag aan en was van plan één nacht te blijven. Maar ik heb zelden zo'n rust en stilte meegemaakt. Dus ben ik nog een nacht gebleven. Ik was helemaal alleen. De chemische afvoer werkte. Er was een kraan. Het grijswatersysteem was waarschijnlijk helemaal verstopt door de recente hevige regenval, maar dat maakte niet uit. Ik kon hier gratis overnachten (ik had er graag een paar euro voor betaald). Ik heb het fantastisch gehad. Dank aan de gemeenschap.

Een locatie beoordeeld19 dagen geleden

Ik geef het een dikke tien. Ik verbleef hier drie nachten in februari. Het was er natuurlijk absoluut rustig. De sanitaire voorzieningen waren onberispelijk. Ik heb een driegangenlunch in de bar gehad. Ook daarover geen klachten. Mijn hond werd ook zeer vriendelijk behandeld. Engels wordt er praktisch niet gesproken. Maar weet je nog hoe het vroeger was? Dat maakte een vakantie juist zo bijzonder. Fietsen en wandelen waren fantastisch. Ik kom graag terug.

Een locatie beoordeeld23 dagen geleden

Ik arriveerde laat in de middag en kreeg een plek toegewezen. De volgende ochtend kocht ik een kaartje en bezocht ik het klooster. Ik begrijp niet hoe iemand hier een slechte recensie over kan schrijven. Het is bewaakt, absoluut stil en goed verlicht. Ideaal voor een overnachting. Maar een waarschuwing voor hondenbezitters: tijdens mijn avondwandeling buiten het terrein kwam ik oog in oog te staan met een wild zwijn. Gelukkig ben ik ongedeerd gebleven.

Een locatie beoordeeldongeveer 2 jaar geleden

Dank aan de gemeenschap voor het ter beschikking stellen van deze ruimte. Alles wat je nodig hebt. Natuurlijk is het niet stil sinds hij op het treinstation is. Maar we hoorden geen treinen, alleen de gekke op straat. Maar ze zijn overal. Winkels en restaurants in de buurt.

Een vrij kleine plaats. Veel langdurig kampeerders. Sanitaire voorzieningen zeer goed. Weg erboven was niet storend. De sector is negatief. Niet alleen lelijk, maar ook voortdurend gehoord. Op de 23 € ACSI-kosten worden toegevoegd aan een extra milieubelasting van vier euro. altijd interessant om te zien wat je bedenkt.  eigenlijk te duur voor wat er in november wordt aangeboden.

Waren er om 15.00 uur. Nergens een bus. Daar zijn veel auto's voor. Nadat we de plaats hadden geïnspecteerd, wachtten we een half uur en ontdekten dat de straat erg luidruchtig was. Aan de Main, achter de stad, is er nog een officiële parkeerplaats voor campers. Maar het staat hier niet vermeld. Erg rustig hier.

Station aanwezig en klaar voor gebruik. Komende vanuit de oude stad, sla linksaf achter de brug en je bent er. Het symbool op de kaart is niet correct geplaatst. Verder doet dit station wat het moet doen. We hebben de cassette kunnen legen en spoelen. Giet grijs water af. We hebben geen zoet water getest. Als het er een beetje smoezelig uitziet, ligt dat niet aan het systeem, maar aan de gebruikers.

Goede plek om Aschaffenburg te bezoeken. Aan- en afvoer aan de andere kant van de Main. Elektriciteit is aanwezig. Het was een rustige nacht. Vandaag op 1 november 6 euro betaald.

Een locatie beoordeeldbijna 3 jaar geleden

toegang geblokkeerd

Een locatie beoordeeldongeveer 3 jaar geleden

Rech reageerde snel.  Geweldige vervangingsplaats voor campers.  Diverse rustplaatsen in het dorp zijn al weer open. we durven hier niet meer te komen sinds de overstroming, maar we komen nu zeker nog regelmatig terug.

Een locatie beoordeeldongeveer 3 jaar geleden

Twee nachten doorgebracht hier in februari. netjes plaatsen. Voeding zeer goed. De douche + toilet oké. Chemische afvoer beschikbaar, maar zonder spoelwater voor de cassette. Doucheruimte ca. 13°. maar het ergste van alles: 4-baans snelweg aan de achterkant en veel verkeer aan de voorkant. Maar 's nachts stil. Zeker weer niet interessant voor ons.  Zelfs de operator werkt helemaal niet. Begroet niet en je voelt je erg verontrustend.

tijdelijk mogelijk ook permanent gesloten wegens verbouwing brandweer.

enigszins moeilijke toegang. Absolute rust en prachtige ligging. £ 18 voor de nacht zonder elektriciteit is een beetje veel. Maar je kunt ook ergens anders heen. Er zijn toiletten, maar ik zou ze niet willen gebruiken. Chemische verwijdering beschikbaar. De receptie was heel vriendelijk en voorkomend.

Heb hier in september twee nachten doorgebracht. Al met al erg leuk. Geweldige locatie, absolute rust. De staanplaatsen zijn opnieuw ingericht en ook de douches zijn nieuw. Alleen degenen die op het idee kwamen om het toilet onder de douche te gebruiken, zullen het zelf zeker niet gebruiken. Wat een onzin Dinsdagen in Hawes Market Day. Bezoek dan zeker de schapenveiling. Wij betaalden €30 all-inclusive.

Blijkbaar nieuwe prijzen. Vijf pond voor 24 uur voor een camper. Tot ongeveer 22.00 uur was er veel bedrijvigheid van sporters en een rijschool. De nacht was erg rustig met een goed gevoel van veiligheid. De stad is gemakkelijk te voet bereikbaar. We hadden ook geen verwachtingen van deze stad, maar het was mooier dan verwacht. Ongeveer 15 minuten lopen naar het kasteel. Kasteel zeer de moeite waard?

Kortom een leuke plek en goed doordacht door de stad. Waar voor je geld helemaal oke. Helaas is er geen rust op het veld. Asociale mensen vieren feest met luide muziek tot laat in de nacht. Volledig meedogenloos. Lekker buiten een boek lezen is niet mogelijk. We zouden graag terugkomen, maar alleen buiten het seizoen.

Alles is al gezegd. Geweldige plek mooie omgeving. Als je meer verwacht, doe je iets verkeerd

Een locatie beoordeeldbijna 4 jaar geleden

Zeer fijne ontvangst. de hele faciliteit is zeer goed onderhouden. Waar voor je geld oke naar onze mening. Het kustpad naar St Ives is prachtig. Een stukje wandelen in St Ives en een klein stukje terug was in totaal 7,5 km. we zouden op elk moment terugkomen

Een locatie beoordeeldbijna 4 jaar geleden

Helaas kan ik de plek zelf niet beoordelen. Ik beoordeel hier alleen de prijs. Twee volwassenen een camper begin mei £ 37,6. Per nacht. Dat is zo'n €90 voor de twee nachten die we willen blijven. Iedereen moet voor zichzelf beslissen of hij ervoor betaalt. Maar wat moeten ze me in ruil daarvoor bieden❓

Een locatie beoordeeldbijna 4 jaar geleden

hier valt niets te klagen. Alles zeer goed onderhouden. personeel erg vriendelijk. Diverse mogelijkheden om gebruik te maken van de faciliteit. Zoals zwembad of fitnessruimte. Betaalde £ 35 voor twee nachten begin mei. Graag weer op elk moment

Een locatie beoordeeldbijna 4 jaar geleden

Helaas, nadat we de plek eindelijk hadden gevonden, hebben we niemand ontmoet. Alles staat goed beschreven maar er is geen informatie over of je met creditcard kunt betalen. Telefonisch is niemand bereikbaar. Mooie rustige locatie alles zoals beschreven maar enige service ontbreekt. Helaas moesten we doorgaan.

Een locatie beoordeeldbijna 4 jaar geleden

De plaats is goed onderhouden. En daar ging het om. £ 22 per nacht zonder elektriciteit. £ 28 met elektriciteit. Sanitair onderhouden maar veel te weinig douches. Genoeg begin mei, maar in het seizoen zou ik hier niet willen zijn. alleen te duur om te overnachten. Maar dat moet iedereen voor zichzelf beslissen

Sitecode: 21950

Er is hier niets om over te klagen. Geweldige plek met echt doordachte aan- en afvoer en een klein sanitair gebouw. Probleem met de douches werd direct na een telefoontje opgelost. Wat voor sommigen problematisch kan zijn, is de smalle ringweg en de bochtige ingang. Wat de stad en de omgeving betreft, is iedereen afhankelijk van zijn eigen mening

Een locatie beoordeeldongeveer 4 jaar geleden

Geweldige plek en geweldig stadscentrum👍👍👍

Een locatie beoordeeldongeveer 4 jaar geleden

Er is geen camperverbod. Noch 's nachts, noch toegang. We liepen weer de afstand van de straat naar het plein. Er is voldoende ruimte voor twee stacaravans. Op de wind na was het heerlijk rustig😀

Een locatie beoordeeldongeveer 4 jaar geleden

Dient zijn doel. Niet alles perfect, maar dankzij de gemeenschap voor het verstrekken ervan. De stad is gemakkelijk te bereiken met de kabelbaan.

Een locatie beoordeeldongeveer 4 jaar geleden

Parkeerplaats kost negen euro in 24 uur. + € 0,45 toeristenbelasting. De pompen van het waterzuiveringssysteem op de achtergrond zijn goed te horen. Maar in de winter geen probleem. Het spreekt voor zich dat het winderig kan zijn Al met al veel dank aan de gemeenten voor het beschikbaar stellen van dergelijke plaatsen.

Een locatie beoordeeldongeveer 4 jaar geleden

Alles wat je nodig hebt. Een nacht in de winter. Ik kan niet veel zeggen. Geen afval ruiken🤷‍♂️ Top voor ons

Geweldig plek. Ideaal voor fietstochten. Anders niet veel eromheen. sympathieke service en een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Alles schoon en goed onderhouden.

Duidelijk 5 sterren als een gratis overnachtingsplaats. Goed gevoel van veiligheid en het was stil in de nacht.

Een locatie beoordeeldbijna 7 jaar geleden

Prijsprestaties redelijk. Leuke ontvangst. Grote supermarkt 3 km. Geweldig fietspad aan de gracht naar Dole of Besançon.

Sitecode: 19119

Zeer mooie operator. Brood op bestelling. Mini Shop genoeg om niet te verhongeren. Sanitaire voorzieningen de prijs redelijk goed. Geweldige locatie om te wandelen en Aix bezoeken. Bus stopt voor de deur. Stil 's nachts en weinig auto's overdag. Al met al een leuke sfeer.

Een locatie beoordeeldbijna 7 jaar geleden

De plaats heeft alles wat je nodig hebt. Als je meer wilt, ga dan naar de camping. Of naar het hotel. Omgeving nodigt uit tot fietsen. Voor ons wat minder om te wandelen. Winkels en restaurants op loopafstand.

Een locatie beoordeeldongeveer 7 jaar geleden

We stonden alleen op deze plek voor Kerstmis. Rustig stil. Camperservice naast de camping in de winter gesloten (het station ligt buiten). Hier gaan we graag terug.

Een locatie beoordeeldongeveer 7 jaar geleden

Goed voor een overnachting. Ver en beschikking in de winter, betalen online zonder problemen en op loopafstand zelfs supermarkt en andere winkels bereikbaar.

Een locatie beoordeeldbijna 8 jaar geleden

We brachten hier drie dagen door in mei. De locatie is geweldig en krijgt 10 sterren. De sanitaire voorzieningen zijn niet geschikt voor de prijs. En 25 pond zonder elektriciteit is niet bepaald goedkoop.