Freizeitanlage Lemberg

• Honden toegestaan

• Shop of kiosk

Emil13

aug 2022

Helaas stond vandaag alles vol met auto's, ik kreeg een plekje omdat ik hier relatief vroeg was, om 13:00 uur. Het verkeer is hier overdag zoals in een grote stad, inclusief parkeren. De camperplaatsen worden niet gerespecteerd, al te geparkeerd met auto's. Nu 's avonds gele feestelijke verlichting dat je geen raam open kan laten. Ik kom hier zeker niet meer.

Laat in de avond toegekomen en geen enkele plaats meer vrij aangezien de mobilhomes verkeerd stonden... ze stonden dwars over de plaatsen ipv in de aangeduide vakken...

Livingstoner

sep 2020

Hier max. Er zijn 5 stacaravans beschikbaar. Toen we aankwamen stonden er 8 op de parkeerplaats. Jammer dat steeds meer kampeerders niet meer op het aangegeven aantal parkeerplaatsen blijven. Op zich is het veld goed gelegen en ziet het er mooi uit.

Weiherstraße

66969, Pirmasens-Land, Duitsland

rustige plaats bij recreatiegebied aan de rand van Lemberg - kiosk - pizzeria 125m - supermarkt 300m - [aanmelden voor water en stroom 400m omhoog bij café/bakkerij]

Eigenaar van deze locatie?

Geef uw camperlocatie een boost!