@Livingstoner
Lid van Campercontact sinds 2020
Leuke camping direct aan het Bodenmeer met restaurant. Honden zijn van harte welkom, hondenstrand direct achter het restaurant. Betalen bij vertrek, elektriciteit naar verbruik. Geweldige aangrenzende wandelpaden.
Geweldige parkeerplaats op een grote parkeerplaats, rustig ondanks de straat. Kasteel in de directe omgeving. Zeer mooie omgeving!
De route loopt midden in het bos. Zeer, zeer smalle, overwoekerde, beschadigde weg met grote gaten in de grond. Onze camper was voor ons te goed voor zo'n afstand. Absoluut geen weg voor voertuigen, maar een wandelpad! Geen weg. Zijn er weer uit.
Hier max. Er zijn 5 stacaravans beschikbaar. Toen we aankwamen stonden er 8 op de parkeerplaats. Jammer dat steeds meer kampeerders niet meer op het aangegeven aantal parkeerplaatsen blijven. Op zich is het veld goed gelegen en ziet het er mooi uit.
Leuke plek, maar GEEN parkeerplaats! Helaas staat nergens een bord over het parkeerverbod. Waarschuwingsbriefjes worden uitgedeeld, de volgende keer staat er een boete van € 250, -. Officiële parkeerplaatsen in de omgeving staan vermeld op de slip.
Parkeerplaatsen in een rij parkeerplaatsen tussen het meer en de straat, nauwelijks oneffenheden in de grond. Het meer is vanaf daar niet zichtbaar maar ligt er direct achter. Mooie wandelroutes met een geweldig uitzicht over de vallei. Parkeerplaatsen zijn niet gemarkeerd, slechts één aan het einde van de rechter parkeerrij is gemarkeerd.
Parkeerplaatsen in het bos parkeerplaats tussen bomen. Elk veld heeft een kleine prullenbak. Toegang tot het wildpark in de directe omgeving. Leuke wandelroutes met op de hoogte geweldig uitzicht. Helaas is de uitkijktoren, die pal naast de parkeerplaats staat, momenteel gesloten wegens renovatiewerkzaamheden.
Goed aan- en afvoerpunt, 4 gratis geasfalteerde parkeerplaatsen beschikbaar, meestal slechts één bezet.
Goed bezocht, enkele plaatsen met uitzicht op het meer, aanbiedingen van activiteiten binnen een straal van ca. 1km beschikbaar, de auto van de bakker arriveert om 9.00 uur, direct aan de straat gelegen, restaurant vlakbij, hondvriendelijk, sanitair aanwezig, verwijdering en levering gegarandeerd, betaling zonder problemen bij vertrek (automaat naast in- / uitgang)
Super parkeerplaats, rustige omgeving, direct aan de Glan (beek), geweldige wandelmogelijkheden met prachtig uitzicht.
In plaats van gazon is er soms brasche, directe toegang tot het meer, rustige omgeving, aardige bezoekers en medewerkers, makkelijk parkeren