Parking

• Zwembad

3.5

Juegi

aug 2024

Goed voor een zelfvoorzienende nacht. Een korte wandeling naar de Schaumberg biedt een geweldig panoramisch uitzicht vanaf de “Alm”. PS: Ontbijt in het jeugdcentrum kost nu €9,90

Bura

aug 2022

LET OP: Geen water De locatie is oké. In het bovenste deel van de parkeerplaats sta je in balans, naar beneden wordt het glooiend. Direct tegenover de parkeerplaats is een recreatiebad. Het is daarom bijzonder geschikt voor gezinnen met kleine kinderen. Helaas is het soms een beetje lawaaierig vanwege de twee aangrenzende straten. Het ontbijt is beschikbaar in de jeugdherberg voor € 6,40 per persoon.

Habie

jun 2020

Wat een geweldige stek!! We waren helemaal alleen maar absoluut geen gevoel van onveiligheid of zo. De vogels fluiten tegen 110 hun hoogste lied. Verder heel af en toe een passerende auto op de straat onder ons. Onder aan de straat stond een bord voor 2,8 t toegang. we zijn toch naar boven gegaan. geen brug, slecht wegdek of zo.

Am Schaumberg

66636, Tholey, Duitsland

bij jeugdherberg, tegenover zwembad

Eigenaar van deze locatie?

Geef uw camperlocatie een boost!