@Juegi
Blijkbaar is parkeren op het privéterrein van CEPSA nu 1 euro per uur. Het lijkt erop dat de verwijdering nog steeds gratis is. Water 1 euro per 50l.
Bestaat niet meer!
2 foto's toegevoegd · bijna 2 jaar geleden

Een locatie beoordeeld · bijna 2 jaar geleden
Heerlijk rustig geslapen, zelfvoorzienend; We maakten een prachtige wandeling door de rustige zomerhuisnederzetting en profiteerden graag van het gemak van een geschikte V+E bij het nabijgelegen gratis servicepunt. Dankzij de gemeenschap.
Een locatie beoordeeld · bijna 2 jaar geleden
Als je 6 parkeerplaatsen wilt delen met 2-3 langdurig bewoners naast een drukke straat, een drukke rotonde vlakbij de drukke KFC, dan ben je hier aan het juiste adres. Ondanks de smalheid werd de V+E vrij gehouden.
Goed voor een zelfvoorzienende nacht. Een korte wandeling naar de Schaumberg biedt een geweldig panoramisch uitzicht vanaf de “Alm”. PS: Ontbijt in het jeugdcentrum kost nu €9,90
Hartelijk dank namens de gemeenschap!!!Zeer goede locatie met een fantastisch uitzicht op het Castillo. 5 minuten naar “Touri-i” door de vallei; 30 minuten naar alle attracties en de twee topmusea; die van de wijnpaarden is zeer indrukwekkend. V+E-bovenkant. Er wordt meerdere malen gewezen op “geen kampeergedrag”, geen stoelen e.d. worden gerespecteerd. De politie (lokaal+nationaal) en zelfs de Guardia komen meerdere keren per dag langs - voertuigen zijn absoluut veilig.
2023
Een schiereiland met een (heel) kleine haven, geschikt voor old-school campers. Zeer creatieve voorzieningen, ook vakmanschap op het hele terrein, sanitair 3 toiletten, 3 douches eenvoudig en geschikt. Nacht: 20€ Elektriciteit door gebruikers van airconditioning: 10€
5 foto's toegevoegd · meer dan 3 jaar geleden

2020
Een vrij centrale locatie onder de spoorlijn die over het viaduct naar de Zwarte Woud-lijn leidt. Geen schaduw.