Campingplatz Arendsee

• Honden toegestaan

• Stroom (unknownA)

Frankia620i

aug 2024

Goede camping, alles goed geregeld, schoon, netjes, vriendelijke ontvangst. Ruime plekken met stroom, wordt ook in rekening gebracht. De prijs 19.90 euro per nacht incl belasting klopt niet. Voor 2 nachten met camper en twee personen € 72.80 kwijt. Dat is 36,40 euro per dag. Stroom 3 euro per dag, voor je afval betaal je ook 2 euro per dag. En douchen 1 euro. Camping oké, maar dus duurder dan vermeldt. Sta je wel in het bos! En bij strand !!

Susannsuse

jul 2024

Mooie en rustige locatie. Kinderen 5,7,11 hadden plezier. Wij hadden een camping vlak naast de speeltuin. Douches, wasruimte en toilet schoon. Ook de afwasruimte is schoon. Vriendelijk personeel. De kaarten werkten allemaal voor ons. Honden zijn helaas niet toegestaan op het strand. Moeilijk om hond en kinderen onder één dak te krijgen. Toch zouden we terugkomen. Het zou fijn zijn als je in ieder geval achterin op straat met je hond zou kunnen liggen

HenryBr

jun 2024

Grote camping met veel vaste plaatsen. Passanten staan vooraan onder de naaldbomen. Sanitair oké. Eetcafé en kleine winkel op de camping. Fietsen rond het meer (10km)

Harper Weg 1

39619, Arendsee, Duitsland