direct aan de Ratzeburgersee - restaurant - broodjesservice - reserveren mogelijk - speciale camperplaatsen beschikbaar [sitecode 55184] - mogelijkheid service voor passanten [lozen/water] tegen betaling - centrum 1km
Am Campingplatz 1
23911, Buchholz in der Nordheide, Duitsland€ 21,50 • 29 mrt. t/m 1 okt.
N/A
KortingskaartenSuper mooie plek direct aan het meer, als je niet op het veld hierboven bent. Toiletten bij het kleine restaurant waren schoon, de anderen hebben nood aan renovatie.
Geen luxe, geen zicht op het meer voor ons. Wij stonden op een “verzamelveld”. Coronaproof, dat wel. Kosten: overnachting = €9,50. Volwassene = €6,50. Hond = €1,50. Stroom =€3,00. Voor 1 nacht met 3 personen en een hond = €33,50. Wijkt dus nogal af van de genoemde richtprijs... Als je bij het meer wilt, moet je apart toegangskaart kopen. Restaurant heeft prima menu en snelle bediening.
lees meerHier geweest voor 1 nacht. Aardige beheerder. We kregen een prima plek aan het meer. Douches gratis fijn en schoon, net opgeknapt.. Toiletten nog oud maar schoon.
Wasmachine
Lozen cassettetoilet
Lozen afvalwater
Stroom (16A)
Am Campingplatz 1
23911, Buchholz in der Nordheide, Duitsland53° 44' 18" N
office@naturcampingbuchholz.de
€ 21,50 • 29 mrt. t/m 1 okt.
N/A
KortingskaartenWasmachine