@Peterenwil
- 2014
- Fiat Ducato
- 2019
- Buscamper
Voor ons de tweede keer op deze camping en het was nog beter als de eerste keer. Sanitair is top. Vriendelijk personeel. Leuke kano-routes in de omgeving, kano-verhuur op de camping. Toeristisch stadje om de hoek. Aanrader.
Megavolle dure camping. Wij betaalden voor 1 van de laatste plaatsen in mei 75 euro/nacht... Het werd een "koninklijke" campingplaats genoemd, maar voor dit geld hadden we alleen een normale kampeerplaats, geen privé sanitair ;-) wél kregen we als aandenken (na slechts 1 nacht) een trekhaakdop. Dat is dan wel weer grappig. Weinig sanitair voor deze grote camping.
Goed verzorgde camping met erg vriendelijke beheerders. Er werd goed met ons meegedacht met de vragen waarmee we bij de receptie kwamen. Van fietstochten tot tips voor het vervolg van onze reis tot de was ;-) Heel fijn. Wij waren zeer tevreden over deze camping en zouden hem zeker aanraden. Leuk zwemstrand op de camping. Van het restaurant hebben we geen gebruik gemaakt.
Sitecode: 20078
Relaxte camperplek met uitzicht op de oude V2 fabriek. Gezellige omgeving met terrasjes en een winkeltje. Vrije plaats-keuze. Goed sanitair, is wel een eindje lopen.
Wij waren hier nadat het erg geregend had dus modderige paden. Ook zat er een grote kolonie roeken in de bomen rond de camping. We stonden hier slechts 1 nacht dus dat was prima te doen, langer hoeft van ons echter niet. Bij het naastgelegen Griekse restaurant kun je goed eten.
Strand en zee voor de deur, wij kregen ondanks spontane aankomst en verblijf van slechts 1 nacht mooi plekje met zeezicht. Vriendelijke operators. Schoon sanitair. En lekkere taart te koop in het dorp :-)
Beetje rommelige natuurcamping maar wel met net sanitair. Mooie omgeving om te wandelen en fietsen. Goede broodjesservice.
Goed verzorgde, nette camping. Douches wel krap en het zijn er maar 2. Aardige ontvangst en heel rustig begin mei.
Zeer verzorgde camping met strand voor de deur. Sanitair heel netjes. Alles goed georganiseerd, daardoor wel wat duurder maar voor 1 nacht zeker de moeite waard.
Wij zijn hier eind april op een relaxte camping. Nog niet te vol, super schoon en met een heerlijk uitzicht over het meer. Ontvangst vriendelijk. Restaurant oké voor een plate. Blijven zeker 2 nachten.
Sitecode: 2024
Nette camping. Aankomst tussen 16:00 en 18:00 uur, dan sta je op een camping met goed sanitair en ruime plaatsen. Vriendelijke ontvangst. Wandelen vanaf de camping in een mooie omgeving.
Niet onze favoriet. Zijn hier nu voor de tweede keer, de eerste keer was een paar jaar geleden en in de tussenliggende periode is er niets veranderd. Sanitair wel schoon maar verouderd.
Goede plek op wandelafstand van Saarburg. Tijdens ons verblijf geen loslopende honden. Weinig douches maar als je 's avonds wat later gaat douchen geen probleem. Sanitair was netjes en schoon. Vriendelijk ontvangen. Aanrader.
Mooie ruime camping in een prachtige omgeving. Net sanitair. De beheerder doet echt z'n best voor de gasten, we kregen een plekje naast familie ook al waren we er maar 1 nacht.
Goede plek voor een overnachting. Alles netjes en 's nachts stil.
Fijne camping met vriendelijk, goed Engels sprekend personeel. Netjes en schoon sanitair, goede douche.
Nette schone camping op fiets- of loopafstand van het toeristische stadje Potes. Vriendelijk personeel spreekt goed Engels. Netjes en schoon sanitair. Goede douche. Fijne camping.
Mooie, nette camping vlakbij het bedevaartsoord. Vriendelijk personeel wat goed Engels spreekt en zeer behulpzaam is. Sanitair prima. Zeker een plek om nog eens te bezoeken.
Top lokatie! De laatste kilometer is inderdaad niet de makkelijkste, maar het is de moeite waard om hier naartoe te rijden. Mooie, nette camping, gastvrij en behulpzaam. Heerlijke douche. Je kunt goed wandelen in de omgeving. In het dorp zit een gezellig café, op de camping en goed restaurant! We hebben genoten.
Hele nette camperplaats met ruime plaatsen, keurig sanitair en een goed ontvangst.
Zeer mooie en nette camping. Op fietsafstand van St. Tropez. Vriendelijk personeel en fijne plek.
Wat is dit een fantastische camping! We waren hier begin mei en waren 's nachts helemaal alleen op het terrein. Heel gaaf! Beheerder heel erg gastvrij en vriendelijk. En wat een prachtige plek... voor herhaling vatbaar.
Heerlijke camping direct aan zee, ideaal voor een bezoek aan de Cinque Terre met de trein. Station op loopafstand. Vriendelijke beheerder, laat je zelf een plekje uitzoeken. Wij stonden in het voorseizoen op de camping zelf en niet voor de slagboom.
Begin juni hier 2 nachten verbleven, was super! Gastvrij ontvangen door Harry en Hettie. Heerlijk gegeten, goed sanitair. Mooie rustige omgeving en geweldige plek om te verblijven. Groen, rustig, we komen hier zeker nog een keer terug! Peter en Wil