Fördeferien Bockholmwik

• Lozen afvalwater

EneHarry

aug 2024

fantastische camping, groot maar daar merk je verder weinig van. Plekken bij het water waren bezet want hoogseizoen. We kregen de keus uit drie plekken waar we konden staan. Luxe badkamers met voldoende ruimte en eigen WC. Daarnaast ook nog apart wc-gebouw. Klein camping winkeltje. Goed restaurant, reserveren noodzakelijk. Voldoende fiets- en wandelmogelijkheden.

Paul_P

aug 2023

Geweldige ontvangst! We kregen spontaan een plaats aan het water. Het sanitair gebouw is geweldig, alles is schoon en modern. Voor onze hond was er een hondendouche en een hondenplek. Helaas konden we maar twee nachten blijven omdat we de ferry naar Noorwegen al geboekt hadden. We komen terug!!

cnetjes

aug 2023

Prachtige lokatie aan het water. Camperplaats tussen andere kampeerders wordt toegewezen. Helaas niet met zicht op de Fjord, hoewel daar ook plaatsen vrij waren. Topsanitair. Minimarkt. Restaurant, met terras en uitzicht op de Flensborg Fjord, maar zelfs in hoogseizoen op dinsdag en woensdag gesloten. Prijs €37 voor 1 nacht en 2 douches.

Bockholmwik 19

24960, Langballig, Duitsland

Direct aan de Oostzee met een weids uitzicht over het Flensburg-fjord naar de Deense kust - verwarmd sanitairgebouw - cafe - centrum