Camping Weimar-Tiefurt

• Stroom

• Douche

GJcamp

jul 2025

Camping heeft mooie ligging en is goed verzorgd. Perfecte plek om Weimar te bezoeken. De eigenaresse wees ons een plek aan en bepaalde ook hoe wij onze camper neer moesten zetten. Opvallend: bij het betalen bleek er €6 extra betaald te moeten worden. Dit was zgn kurtzeit-toeslag omdat we maar één nacht bleven.

mn68Camper

aug 2024

mooie camping op prettige fietsafstand van Weimar. aardige eigenaren. alleen toen we terugkwamen uit Weimar stond er een andere camper pal voor ons uitzicht. Echt niet leuk. Dan kun je nog beter op een camper plaats gaan staan in plaats van 35 euro voor een nacht op de camping. 1,5 meter tussen 2 campers is niet relaxed.

annegeliesie

aug 2024

Een idyllische kleine camping aan de rand van een prachtig park en op 3 km afstand van de stad Weimar. Fietsend door het groen, langs de Ilm, naar het centrum van de stad. Verwacht geen luxe badkamer maar wel een heerlijk warme en krachtige douche. Dat douchegordijn is geen obstakel want wanneer het dicht zit is hij bezet. Wij hebben genoten van deze plek.

Hauptstraße 2A

99425, Weimar, Duitsland