Campingplatz Stausee Hohenfelden

• Lozen afvalwater

R

Remolade

nov 2025

Het sanitair was extreem vies. Schimmel en pure viezigheid! De schoonmaakster was er pas drie minuten. Ik heb zelfs met haar gesproken. Ik besloot niet te douchen om te voorkomen dat ik iets zou oplopen. Het was praktisch een gezondheidsrisico. Mijn foto's bewijzen alles. Helaas kan ik ze niet uploaden. Tenminste, ik kan de uploadlocatie niet vinden.

De camping is makkelijk te vinden en het personeel bij de ingang was erg vriendelijk. Het betalen verliep vrij eenvoudig, maar wat ik absoluut niet prettig vond, was het gedeelte waar we moesten staan. We stonden op tentenveld 1, wat naar mijn mening geen weiland was, maar gewoon een stuk veld, vrij ver van de toiletten en de prijs niet waard. Het strand was echter erg mooi.

sanitair, restaurant en service van personeel goed. de rest zware ellende. nachtrust wordt niet op gecontroleerd. grote tentgroepen draaien muziek tot laat en luid gepraat en gelach. Types "wij mogen dat" houden geen rekening met medekampeerder. stroompunt op kampeerveld in het midden. 20 meter kabel is niet genoeg. Eens maar nooit meer. 1 km lopen om broodjes service.. en weer terug. Veel te groot. Heb ik dit al gezegd: NOOIT MEER!

Am Stausee 9

99448, Kranichfeld, Duitsland

terrassencamping aan stuwmeer - speciale plaatsen voor campers - broodservice - campingwinkeltje -!restaurant - supermarkt 3km - openbaar vervoer 500m

22 jun t/m 14 sep

1 jan t/m 3 apr

19 okt t/m 31 dec

Toon alle tijden en prijzen

ACSI - Campingcard