@Slakkenhuis2023
September 2026
Een locatie beoordeeld · ongeveer 1 maand geleden
Een te perfecte camping met veel tot in de puntjes geregeld. Minpunten: drukknoppen voor water slaan te snell af. Verbeterpunt: schoonmaken van de sanitair. Geobserveerd is dat er al gedweild is vior de wc's schoon zijn gemaakt. Dan nog blijkbaar alleen de zitvlakken. Poep sporen zaten er 2 dagen lang op, terwijl er dagelijks wordt schoongemaakt. Brood: baguet was sponzig en bijna smakeloos. Deed geen eer aan de reputatie van het Franse brood.
Augustus 2026
Een locatie beoordeeld · ongeveer 1 maand geleden
Het is meer dan een camping voor doortocht. Mooie fietsroutes met enorm veel picknick gelegenheden, voor 2 euro pp met de trein naar Nancy. Veel schaduwplekken. Enige minpunt: douches na 2 seconden weer uit en temperatuur van het water veel te koud. Doe daar iets aan! Verder uitstekend vermaakt hier, op naar de volgende.
In een andere omgeving was het een uitstekende camping,. De locatie ligt aan een zeer drukke luidruchtige weg is slecht voor je nachtrust. Prima uitvalsbasis zoals in andere reviews is verteld, maar dat is het dan ook. Schoon sanitair. 1 euro om je water tank te vullen Het P veld voor kort kampeerders heeft nauwe plekken. Stringen kabels die langs de campers gaan. Ineens iemand op "jouw plekje" die zijn kabel komt oprollen. Geen hoezee! gevoel.
Camping is af, schoon en goed onderhouden. Voldoende plek, Carrefour paar minuten lopen. Verder is goede fiets of auto een must om verder te kunnen kijken voor bezienswaardigheden. Hele leuke speelse plekken met 1, 2, 3 of 4 plekken met hagen op speelse manier geplaatst, waardoor er toch veel privacy is.
Juli 2026
Typisch Franse boerenstadscamping. Zeer vriendelijke hardwerkende eigenaren. Ruime plekken, schoon santair (gender neutraal) broodbestel service, groente verkooppunt. We hebben 5 nachten gestaan, en wilden niet weg. De authentieke Franse campingsfeer, de amicaliteit, de rust en ambiance maken het dat we graag terugkomen! Loopafstand van strand ( hond mag er los, in tegenstelling tot strand bij de diverse steden langs de kust.) Fietsen = top
Authentieke Franse camping met harwerkende, zeer vriendelijke eigenaren die met strakke hand de regels toepast. Dit leidde tot een zeer gemoedelijk en typisch Frans sfeertje. Geen Herrie camping, loopafstand van zee en dorp met alle faciliteiten. Ruime plekken. Sanitair schoon, genderneutraal. Brood(bestellen) en groente verkooppunt. Met de camper 5 nachten gestaan, puur wegens de Franse amicaliteit, sfeer en ambiance. Terugkomst verzekerd!
verouderd sanitair? hoezo? het is heel schoon en netjes, en niet afgeleefd " zoek maar een plekje, ik kom straks wel even langs voor de data etc" . ontzettende aardige boer en vrouw. zeer ruime plekken, zeer mooie locatie en uitzicht. voor wie wil vissen, wetering loopt langs de camping. perfecte uitvalsbasis voor fietstoertochten. aanrader!
sanitair, restaurant en service van personeel goed. de rest zware ellende. nachtrust wordt niet op gecontroleerd. grote tentgroepen draaien muziek tot laat en luid gepraat en gelach. Types "wij mogen dat" houden geen rekening met medekampeerder. stroompunt op kampeerveld in het midden. 20 meter kabel is niet genoeg. Eens maar nooit meer. 1 km lopen om broodjes service.. en weer terug. Veel te groot. Heb ik dit al gezegd: NOOIT MEER!
boeken via online formulier ging lastig, beste duitse versie invullen die ging meteen goed. Nette, goede kleine camping. Aardig en behulpvaardig. Wij hadden pech met de camper en moesten worden weggesleept. We kregen goede tips voor garage. Tarieven zijn gerechtvaardigd voor wat je krijgt. 50 cent voor 5 minuten douchen is normaal. Camping is goed energie en milieu bewust aan het opereren. wij komen zeker terug!
locatie, omgeving en kwaliteit sluit ik mij aan bij andere reviewers, uitstekend. plek verhard, waterpas en groot en ruim op verbeterpunten: seizoensarbeiders aanwezig die af en toe luidruchtig zijn. maximum snelheid word door weinig mensen voldaan. en medewerkers (veelal (te)jonge personen (familie?))die op kleine trekkers of electrische voertuigen met aanhanger te hard rond rijden. prive sanitair niet aan de plaats, maar centraal aan het pad.