Lemmenjoki Camping

• Stroom

• Vuilnisbak

Camping2424

jun 2025

We kwamen er gisteren langs, de camping was gesloten. We vervolgden onze weg naar de parkeerplaats van natuurpark Jemmenjoki (1,5 km), het beginpunt van een aantal zeer mooie wandelingen. Er stonden veel auto's op de parkeerplaats, maar we vonden een plek om te overnachten en te wandelen. De toiletten zijn niet erg schoon.

Stave

aug 2021

3 punten, je bent aangewezen op een minimale infrastructuur. 25 euro met stroom is genoeg, maar ze doen hier hun best. Enige steun van minder arme kampeerders is oké. Let op: geen VE beschikbaar

PeterHannah

aug 2021

Verkapte parkeerplaats waar wat plaats is gemaakt voor campers en een veldje voor tenten. Op de plekken met het mooiste uitzicht mochten we niet staan. Geen plek om het chemisch toilet te legen en zeer onvriendelijke ontvangst. ‘s Avonds zijn de douches alleen voor de mensen die de sauna gebruiken. We zijn doorgereden naar de camping 10 kilometer verderop. Die is veel beter.

Lemmenjoentie 1020

99885, Inari, Finland

Kleine camping aan de Njurgulahti baai - ontbijt service - boottrip mogelijk over de Lemmenjoki rivier om het Lemmenjoki National Park

1 mrt t/m 30 sep