Camping le Clapas

Geclaimd door eigenaar

Locatie host

Situé sur la commune de Salavas, toute proche de Vallon Pont d’Arc, le Camping Le Clapas vous accueille à l’entrée des Gorges de l’Ardèche dans une ambiance résolument familiale et un esprit camping entièrement préservé. Au Camping Le Clapas, baignades, loisirs et promenades riment chaque jour avec convivialité, calme et détente pour vous offrir des vacances inoubliables placées sous le signe de la bonne humeur et de l’amitié.

Openingstijden van onze receptie: 8:30 tot 0:30 uur en 14:30 tot 19:30 uur

Lees verder

• Lozen afvalwater

Nette Franse camping met nieuw en schoon sanitair. Camping heeft geen zwembad, wat we toch als gemis ervaren hebben ondanks dat de camping aan de druk door kano’s bevaren Ardèche rivier liggen. Zeer vriendelijke bar voor een biertje en een broodje. Prima snackbar, bestel wel op tijd !. Wij hadden een ruime plek. s’ Avonds wel eens overlast van naburige campings. Salavas en Vallon Pont d’Arc lopend goed te doen. Goede prijs/kwaliteit verhouding.

Danny001

jun 2025

Contact opgenomen met deze camping om te reserveren, maar onze camper van 7,5 meter was te groot voor deze camping. Zou wel vermeld mogen worden dat de camping enkel voor kleine campers geschikt is.

MaxMara

mei 2025

mooi gelegen camping half schaduw met zicht op het noorden de rivier. grote plekken. keurig sanitair. Kindvriendelijk. leuk terras heerlijke pizza’s . plek voor kort en lang verblijf. veel te zien en vermaak in de omgeving

Chemin de la Vernede 280

07150, Largentière, Frankrijk

Locatie host

Openingstijden van onze receptie: 8:30 tot 0:30 uur en 14:30 tot 19:30 uur

Lees verder

Aan de ingang van de Gorges de l'Ardèche - familiale sfeer - rivierzwemmen - snackbar - winkel - animatie - centrum 1,9 km - slechts ÉÉN hond toegestaan. Openingstijden van onze receptie: 8:30 tot 0:30 uur en 14:30 tot 19:30 uur

28 mrt t/m 31 mei

31 aug t/m 27 sep

7 jun t/m 5 jul

Toon alle tijden en prijzen

ACSI - Campingcard