Camping Domaine La Faix

• Stroom

• Douche

• WiFi

prachtige camping en zeer gastvrij! hoewel eigenlijk gesloten was ik welkom met m’n camper en kon ik gebruik maken van het sanitair in een chalet. supersympathiek!

Fantastisch! Doet niet aan als camping maar als een verblijf in de natuur. Heerlijk koel zwembad. Gezamenlijke ruimte biedt meerwaarde door alle voorzieningen, als dart, biljart, voetbaltafel, koken, thee, koffie en een veranda om te eten in de schaduw of te schuilen voor regen. Mogelijkheden voor yogales, en tot slot een geweldige ontvangst en gastvrijheid van Ellen en Maarten. Een cadeautje!

Een waar paradijsje, deze camping. Veel is al geschreven in eerdere reviews en wij sluiten ons er van harte bij aan. het heeft ons aan niets ontbroken. Dank voor de warme gastvrijheid Maarten en Ellen. We komen zeker terug. T&N

La Faix 7

03160, Moulins, Frankrijk

Ruime kampeerplaatsen - zonder vaste afbakening - yoga - meditatie - massage - kayak - sauna - gemeenschappelijke ruimte - volledig uitgeruste keuken - terras - centrum 11km

15 mei t/m 15 okt