Camping Les Bouleaux

• Stroom

Topcamping, een aanrader! Wij wilden 3 nachten blijven, het zijn er uiteindelijk 6 geworden. Heel vriendelijke eigenaars die alles zelf doen met passie. Kleine bar en restaurant, broodjesservice, speelplek. Oud maar proper en goed onderhouden sanitair.Wasmachine en droogkast beschikbaar. ruime plaatsen met schaduw. 3km van de skilift, 3,5km van het zwembad via het fietspad. Leuke plek om te wandelen en fietsen (ideaal voor verschillende cols).

anhan8

jun 2025

Súper kleinschalige camping. Eigenaren zijn toppers. We wilden 3 nachten blijven maar werden er 9. Ruime plaatsen in prachtige omgeving. Zicht op de Alph D Huez.

Penilee

jun 2025

Wij hebben hier tijdens de Alpe d' HuZes 7 nachten gestaan. De camping heeft mooie ruime plekken en het uitzicht is fascinerend. De ligging is aan een rustige weg en 's avonds/ 's nachts is het er echt stil. De camping is redelijk eenvoudig, sanitair is basic maar schoon. Er is een wasmachine en een droger. Voor de kinderen zijn er wat speeltoestellen. Beheerders spreken Engels en zijn erg vriendelijk. Wij waren tevreden en komen terug.

Route de la Pernière 780

38114, Allemond, Frankrijk

Basic en rustiger camping met twee grote grasvelden met berkenbomen - uitzicht op de Alpen - relaxte sfeer - plek uitkiezen - beheerder regelt ‘s avonds registratie en betaling - sanitair eenvoudig - in de nacht helemaal stil - centrum 3km

30 mei t/m 4 sep

Eigenaar van deze locatie?

Geef uw camperlocatie een boost!