@Penilee
- 2018
Ruim opgezette camping in een rustige omgeving. Camping bestaat uit twee velden en heeft uitstekende sanitaire voorzieningen. Vriendelijke en gastvrije eigenaars. Camping ligt aan de knoppuntenroutes en je kunt hier van daan ook prima wandelen. De hond is aangelijnd welkom. Zeker de moeite waard om hier eens een verblijf te boeken.
Wij hebben hier tijdens de Alpe d' HuZes 7 nachten gestaan. De camping heeft mooie ruime plekken en het uitzicht is fascinerend. De ligging is aan een rustige weg en 's avonds/ 's nachts is het er echt stil. De camping is redelijk eenvoudig, sanitair is basic maar schoon. Er is een wasmachine en een droger. Voor de kinderen zijn er wat speeltoestellen. Beheerders spreken Engels en zijn erg vriendelijk. Wij waren tevreden en komen terug.
Leuke camping aan een beek gelegen in het dal tussen de beboste heuvels. Mooie ruime plekken, ook speciale CP plekken. Sanitair (4 lokaties) ziet er tip top uit. Mensen bij de receptie vriendelijk en behulpzaam, spreken nl. Gezellige bistro op de camping voor en hapje en een drankje. Er is ook een broodjes service. Vanaf de camping starten er wandelroutes maar ook vanaf het dorp 300m verderop. Ideale uitvalbasis voor mtb en (race)fietstochten.
Wij hebben hier twee nachten gestaan en het is goed bevallen. Redelijk ruime verharde plekken, niet geheel vlak maar best te doen. Sanitair in prima staat en voldoende, er zijn 2 lokaties. Prima camping om Lyon te bezoeken, wij zijn met de bus gegaan lijn 89. Daarna met de metro verder, stopt in het centrum. Bushalte tov de entree vd camping. Personeel vriendelijk en behulpzaam. Restaurant ziet er gezellig maar modern uit. Er is een kleine kaart.
Wij zijn hier met 2 personen 9 dagen geweest en hebben het erg fijn gehad. De camping is netjes, sanitair wordt dagelijks schoon goed gemaakt. De plekken zijn ruim en je mag je plek samen met de eigenaar uitzoeken. Je kunt hier een lekker biertje drinken in de taverne met op de achtergrond een lekker muziekje, de spagetti en de gevulde pasta zijn heerlijk. De camping ligt in een rustige omgeving en is prima geschikt voor wandelen, fietsen en MTB.
Perfecte cp, ruime met grastegels geplavleide vlakke plekken. Sanitaire voorzieningen zijn nieuw en worden goed schoon gehouden. Wifi ontvangst houdt te wensen over, dit geldt ook voor de schotelontvanst als je in de buurt van de bomen staat. Centrum van Geldermalsen is op loop afstand, de AH is aan de overkant. Er is naast de CP een parkje waar je een leuk rondje kan lopen evt met hond. Kortom de moeite waard om eens aan te gaan.
Fijne kleinschalige camping/cp met prachtig nieuw sanitair. Alles is aanwezig wat je nodig hebt om lekker te camperen. Deze SVR camping ligt aan de rand van de Drunense duinen. In het weekend bakt de eigenarese heerlijke verse broodjes, welke ze de avond ervoor op komt nemen. Prima uitvalsbasis om te wandelen, fietsen en te ATB-en, routes liggen 150m bij de camping vandaan bij de drie linden. Echt een aanrader, wij komen zeker nogeens terug.
Wij hebben hier 3 nachtjes gestaan maar zouden er wel 30 nachten willen blijven. Echt een SUPER camping, zo schoon, gemoedelijk, top sanitair, prima wifi en mooie ruime plaatsen. Hans is een vriendelijke gastheer die je bij aankomst zijn paradijsje laat zien. De camping ligt net aan de rand van het leuke plaatsje Gemert maar toch mooi in het groen. In de omgeving kun je wandelen, fietsen mtb-en.
Kleine maar fijne CP op het Kampereiland, bij de boer op het erf waar de kippetjes lekker lopen te scharrelen. Cp plaatsen zijn verhard, voormalig kuilgras plek. rondom de Cp staan bomen, maar niet hinderlijk. Wie van rust en mooie vergezichten houd moet hier zijn. Sanitair is nieuw en schoon. Het is niet handig dat de douche en toilet in dezelfde ruimte zijn. Heerlijke fietsomgeving. Aanrader!!
Prima verzorgde camping met super sanitair.Mooie ruime plaatsen waarvan 5 speciaal voor campers aangelegd. Mooie omgegeving, Het leuke Stadje St.Vith op ongeveer 6 km afstand is per fiets goed bereikbaar. Vennbahn op 6 km afstand. Wij betaalde voor 3 nachten €84,- in het hoogseizoen.
Mooie ruim opgezette camping aan de semois met ruime plaatsen. Goed verzorgt sanitaire, wel gedateerd maar zeer schoon. Ontvangst was zeer vriendelijk, ontspannen beheerders die nu een jaar deze camping runnen en dit prima doen. Prachtige omgeving om te wandelen, (race) fietsen of om te mountainbiken. De stad Bouillon ligt op ongeveer 12 km afstand en is de moeie waard om te bezoeken. Aanrader!!