Camping Des Trois Lacs

• Douche

super camping , zeer genoten van het verblijf hier tussen het groen. zwembad met glijbaan en super toffe rivier aan de camping , ook veel animo overdag en in de avond en zeer lekker gegeten hier op de camping . nog geen 200 euro betaalt voor 4 nachten voor ons 3 met hond en alles was aanwezig , wij komen zeker terug .

Carel26

jul 2025

wij waren hier in Juli 2025. Drukke camping met huisjes en kampeerplekken. We hadden een kleine maar schaduwrijke plek (M2). keurig zwembad en een waterpark voor kinderen. Keurig restaurant. Sanitair is netjes en schoon. In se receptie een nederlands-talige jongedame. Ook een kleine campingwinkel aanwezig. Met (kleine) kinderen een prima plek. Voor wie rust en natuur prefereert minder aantrekkelijk.

glengoyne

mei 2025

Zeer mooi aangelegde camping met veel loofbomen. Er zijn veel gezinnen met kinderen, vooral lokale bewoners. Wij werden hartelijk ontvangen. Wij betaalden € 18,70 voor een staanplaats voor één nacht zonder elektriciteit. Er is een broodjesservice en ook een restaurant. Het sanitair moet gerenoveerd worden. Er zijn wastafels, douches, toiletten en chemische toiletten in één ruimte. Vrouwen en mannen niet gescheiden.

Route de Saint-Genix 495

73330, Belmont-Tramonet, Frankrijk