@Renovaparket83
- 2022
super camping , zeer genoten van het verblijf hier tussen het groen. zwembad met glijbaan en super toffe rivier aan de camping , ook veel animo overdag en in de avond en zeer lekker gegeten hier op de camping . nog geen 200 euro betaalt voor 4 nachten voor ons 3 met hond en alles was aanwezig , wij komen zeker terug .

Wij hebben erg genoten van ons verblijf bij Camping Ai Linchi. Super vriendelijke ontvangst met een gratis glaasje huisgemaakte wijn en heel veel leuke tips over de omgeving. De camping ligt rustig en toch maar 4 km van Lucca. Het ontbijt was uitgebreid en heerlijk (€15 p.p.) en het zwembad was zalig en rustig. Voor €50 per nacht in het hoogseizoen (camper van 7m, 2 volwassenen en een kind) was het zeker zijn prijs waard. Wij komen graag terug!

prachtige camping !!! ondanks het feit we hier toevallig zijn neer gestreken echt genoten van ons verblijf hier . Zeer rustig plaatjes in een prachtig dorp Villedieu-les-Poêles zeer charmant en gezellig dorpje waar je het God in Frankrijk gevoel zeer goed beleefd . Wij komen zeker terug