Camping Du Pont

• Stroom

Ginkeltje

sep 2024

fijne camping, vriendelijk ontvangst, zelfs tijdens de pauze. broodjesservice ook tot de laatste openingsdag.

Typische Franse camping met vrij grote plaatsen omgeven door heggen en wat (lage) bomen. Schoon en vriendelijk. Geweldige locatie aan de rivier met gemakkelijke toegang tot wandelingen en de Via Ardeche-fietsroute. Brood kan worden besteld en is heel dicht bij de Spar-supermarkt. Heb zeker niet genoten van het luide gezang van de bar de hele avond. We hebben genoten van ons verblijf van 2 dagen, maar niet genoeg om terug te haasten!

Prachtig gelegen vlak aan het water. Panoramisch zicht vanop de camperplaats met overdekt terras. (plaats 14). Ideaal voor wandelen en fietsen vanop de camping. Alle diensten aanwezig. Goed restaurant aan redelijke prijs. Wij betaalden 139,28 Euro (17-21/06/2024) incl. elec en reservatie.

Route du Cirque de Gens 185

07120, Pradons, Frankrijk

Rustige camping met zicht op rotspartij Cirque de Gens - restaurant - pizzeria - centrum 1500m

12 apr t/m 26 jun

27 jun t/m 5 jul

25 aug t/m 31 aug

Toon alle tijden en prijzen

ACSI - Campingcard