@Ginkeltje
- 2021
een verblijf om nooit te vergeten, maar dan in negatieve zin. eigenaresse is aan pensioen toe. schreeuwt naar personeel (wat er nog over is) en gooit receptie dicht met bordje abierto erop. ga me bij de 3e poging aanmelden, moet ik over 20 minuten terug komen, druk met de administratie. loslopende katten, hondenpoep en koud water. sprak een gast, die vertelde me vrouw alleen en dementerend, dat is wel sneu.
super fijne camping, vriendelijk bij de receptie en het restaurant. mooi zwembad en superschoon sanitair. boulevard en supermarkt lekker dichtbij. het is waar dat de toegangsweg onverhard is en troosteloos aandoet, maar eenmaal op de camping is dit vergeten.
Vriendelijk jong stel runt deze camping. kom je aan en is de receptie gesloten, hangt er een plattegrond met beschikbare plaatsen. Je moet aardig manoeuvreren door historisch centrum. sanitair kan beter, daarom 4 sterren.
Mooie camperplaats, schoon sanitair. Heb je gereserveerd dan staat er een welkombordje op de plaats. Gezellig middenstuk met picknicktafels en jeu de boules baan. De pizza avond is een aanrader. En heel belangrijk: een vriendelijke familie.
je staat in het gras, de periode dat camping gesloten is geen voorzieningen. voor op doorreis net iets te ver binnendoor. niet echt om, omdat je een bocht in de snelweg afsnijdt.
verwacht geen luxe, maar vriendelijk ontvangst. douche is schoon en warm. de receptie is in de grote camper gelijk links, tevens woonhuis. prima overnachtingscamping dicht bij de snelweg
vriendelijk ontvangst. naar onze plaats gebracht, plaats te ondiep, maar voor 1 nachtje camper schuin gezet. verwarmd en schoon sanitair. lekker gegeten in restaurant. verse broodjes vanaf 8.00 bij de supermarkt. deze plaats komt bij op de favo lijst onderweg naar het zuiden.
vriendelijk ontvangst bij receptie. broodjesservice. stonden aan het water, maar konden, ondanks de regen, gewoon wegrijden. sanitair mooi en schoon. moesten wel dwars door het groen er naar toe lopen. en dat is nat 🙈 paadje zou welkom zijn. Op de fiets naar Colmar, wat een mooie stad.
vriendelijk ontvangst, zelf plekje uitgezocht, op groot veld open, lekker in de zon en grote plaatsen. sanitair achterin wel verouderd, redelijk schoon. broodjesservice.
fijne camping, vriendelijk ontvangst, zelfs tijdens de pauze. broodjesservice ook tot de laatste openingsdag.
vriendelijk ontvangst, zelf plek uitgekozen en lekker gegeten. camping wordt gerund door 2 dames die er zelfs aan het einde van seizoen plezier in hebben. top, weer vriendelijke Fransen 👌
camping ligt mooi aan het meer met watersport activiteiten. we kregen mooie plaats toegewezen. sanitair was eerst ff schrikken, verouderd maar schoon. en toen zagen we een hele rij nieuwe douches aan de andere kant. Top!
Mooie ligging, helaas voor ons helaas geen plek op de 1ste rij. sanitair, schoon maar dat is ook alles. pluspunt je mag zelf je plek uitzoeken, wel opletten als je stroom wilt.
Voor de tweede keer gestaan op deze mooie rustige camping. Ruime plaatsen, met water en afvoer. Schoon sanitair en vooral vriendelijke eigenaren. Weer genoten 👌