Onlypark Praz de Lys

• Vuilnisbak

Blausum97a

sep 2025

We hebben hier twee dagen doorgebracht. Een prachtige plek met uitzicht op de bergkam. Het is er erg rustig in het tussenseizoen; we hadden het bijna helemaal voor onszelf. Jammer dat er geen mogelijkheid is om flessen drinkwater te vullen. Elektriciteit is relatief duur, 50 cent per uur. Je kunt alleen met pin betalen en het duurt zeker 20 minuten om verbinding te maken. Totdat je geluk hebt en de tokens hebt, is het een goed idee om er een paar extra te kopen.

Fijne CP aan de piste, wordt keurig sneeuwvrij gehouden. Dorp/bakker is 20min. lopen maar.. bij het hotel/restaurant bij de ingang van de CP kun je brood bestellen. Elke donderdagavond in de winter Savoie markt.

KnausCruise

jan 2022

wij hebben hier fantastisch gestaan. met mooi uitzicht op de alpen en de pisten. Ski inn en out. zorg wel dat je de boodschappen bij je hebt.

Chemin Rural dit de la Savolière

74440, Taninges, Frankrijk

Sitecode: 20508

Gelegen bij de Praz de Lys - Haute-Savoie - slagboom met bankkaart of penningen - Blue Float terminal - centrum Taninges 1,3km

Eigenaar van deze locatie?

Geef uw camperlocatie een boost!