@KnausCruise
- 2021
Letop gebruik het staatadres om te navigeren. Icoon staat niet goed op de kaart en ook de link brengt je op een doodlopende weg.
LET OP: wegens gevaarlijke beweging gesignaleerd in de grond, is deze cp tijdelijk gesloten. tussen 1 aug en september of oktober 2025 (helaas geen foto gemaakt en twijfel over einddatum) is deze cp gesloten. onze eerdere ervaringen waren redelijk, daarom 3 sterren.
Prima camperplaats. Ruimte voor 3 campers. Met prachtig vergezichten. Na daagje touren door de alpen is het hier heerlijk uitrusten. Aanrader 's avonds werden we getraceerd op een vuurwerkshow, die vanuit het dal werd afgeschoten. Zal niet elke dag/maand zijn :-)
3 foto's toegevoegd · ongeveer 1 jaar geleden

2023
Een locatie beoordeeld · bijna 3 jaar geleden
voor mij niet nogmaals deze plek. na vullen van de schoonwatertank, bleek het om zout water tegaan, wat er uit de slang komt bij het campersanistation. hooguit 10 plaatsen gezien voor campers. verder allemaal stacaravans in rijtjes opgesteld. de douches zijn dames en heren gemengd. de ene ster is voor het zwembad. dat was wel fijn.
Een foto toegevoegd aan een locatie · ongeveer 3 jaar geleden

Wij wilde er gaan staan, maaar alles is uitgestorven en voor de entree liggen grote rotsblokken. Volgens mij geen Camperplaats meer. Zie foto.
Een foto toegevoegd aan een locatie · meer dan 3 jaar geleden

geen camperplaats meer. volgens buurvrouw is lokarie verkocht en er is nu geen camperplaats meer.
2022
Een foto toegevoegd aan een locatie · ongeveer 4 jaar geleden