La Tuilerie

• Stroom

Ron467

aug 2025

Tja, alles hiervoor klopt wel. Op zich houden we hiervan maar dit is wel een heel erg NL enclave geworden en ons kent ons…mensen die hier al 27 jaar komen zien de achteruitgang sinds hij de laatste 2 jaar alles alleen doet. Wc’s toch niet altijd schoon en maar weinig rechte plekken. Ook omgeving viel ons tegen. Leuk voor even dus, maar komen niet snel terug.

deze camping ga je een stap, eigenlijk een mensenleven terug in de tijd. het staat er al 35 jaar, zo ook het sanitair/zwembad. maar de uiterst vriendelijke beheerder Jacques heeft de gunfactor. hij houdt alles zelf schoon, hakt hout voor het verwarmen van de douche (alleen warm in avond en ochtend) en bak lekkere frietjes. kamperen zoals vroeger, je houdt ervan of vind dit helemaal niks, er is geen tussen weg. Er heerst hier rust!

CC-AdG

jun 2025

Drie dagen hier genoten, van het uitzicht, de mensen, het zwembad en de vriendelijke baas Jacques! Leuk kneuterig, rommelig gedoetje! Wij houden hiervan en komen terug als we in de buurt zijn! Bedankt!

La Tuilerie 2ème Canton

70190, Boult, Frankrijk

rustige boerencamping met zwembad - eigenaar spreekt Nederlands - de bakker komt op de camping - supermarkt op 8,5 kilometer

1 mei t/m 15 okt