Camping La Grande Curtille SVR

Camperplaatsen

BentvdYvonne

okt 2024

Hele mooie plek in een zeer rustige omgeving. Als je van wandelen houdt is dit een prima plek. Bosrijke en zeer glooiende omgeving. De eigenaren zijn zeer vriendelijk en hebben een leuke brocante. je kijkt je ogen uit.

Fam-Meijer

aug 2024

Wat een super en mooi leuk plekje. wij hebben hier 2 nachtjes gestaan. genoten van de rust, ruimte en gastvrijheid. dit plekje kunnen we zeker aanbevelen. sanitair erg proper en ruimvoldoende.

Edwin&Annick

jul 2024

rustig dorpke…twee verharde plekken met grind voor campers. de overige plekken zijn geschikt voor caravan/tent. 3 douches en 3 toiletten. afwasplek. wasmachine. brocante. geen bakker maar wél restaurantje in dorp (groot terras achteraan). je kan daar ook pizza afhalen. wij houden hier een mooie herinnering aan over.

Route de Fontenoy 1

70210, Fontenois-la-Ville, Frankrijk

Nederlandse beheerders - kleine camping - table d'hôte mogelijk [vooraf aangeven] - wifi alleen bij hoofdgebouw - centrum 500m - [gehele jaar open voor campers, maar alleen voor de nacht om te staan en geen voorzieningen, behalve stroom..! Wel graag bellen van tevoren.]

15 apr t/m 1 okt

ACSI - Campingcard