Camping Municipal Le Petit Port

• Lozen afvalwater

• Stroom

Klaverdijkje

aug 2024

Een rustige camping, tussen het kanaal Nivernais en de rivier de Yonne in. Direct gelegen aan de Yonne met de mogelijkheid om te zwemmen. Ook voor honden die van zwemmen houden een heerlijke plek. Chatel Censoir is een klein dorp, gelegen op een berg, met een kleine supermarkt, een bakker, een restaurant en een klein terras. Het sanitair is verouderd, wat de indruk geeft dat het minder schoon is, maar voor ons schoon genoeg. Wij komen terug!

De camping is overgenomen door de keten Onlycamp. Helaas is hierdoor het sanitair niet verbeterd. Wij betaalden inmiddels €17,44 voor een camper inclusief stroom. Het blijft een leuke camping aan het Canal du Nivernais.

de 3 sterren voor de lokatie en de rust. 1 ster er af voor de hygiëne in het sanitair 1 ster er af voor de info infoverstrekking over de streek. er is er wel prachtig om te fietsen.

Le Petit Port

89660, Avallon, Frankrijk

kleine, eenvoudige camping - rustig gelegen aan het kanaal - supermarkt 500m - centrum 500m

1 apr t/m 1 okt