Aire Municipale

• Lozen afvalwater

• Stroom

KdeHerder

sep 2023

Entree is wat verwarrend maar dat komt omdat de originele slagboom weg is. Nu een houten die je handmatig moet openen. Betalen aan de overzijde, lukte mij niet met pinpas, wel met creditcard. Sanizuil is zo’n vies ding waar de waterslang bijna in de afvoer van de toiletcassette hangt. Zou 20 minuten moeten werken maar stopte veel eerder. Leuk fietsen langs kanaal. Verkeer is wel regelmatig goed hoorbaar.

PD&T

jun 2023

Eerste kampeerders in een gehuurde camper. Serviceplaatsen waren allemaal vol, maar er was voldoende ruimte om aan de overkant van de weg op goede tribunes te parkeren. Ik weet niet zeker of we op onze locatie moesten betalen, maar voor € 5 per nacht waren we blij om te betalen. Toiletten eenvoudig maar schoon. Heerlijk fietsen langs het kanaal. We verbleven 2 nachten.

jürgen_uebachs56@web.de Helaas werkt het nog steeds niet.....???? De jouwe is oprecht betaald. Telkens wanneer ik op route klik, wordt mij gevraagd te betalen???

Rue de la Libération

90130, Belfort, Frankrijk

plaats via slaboom ligt dichtbij het kanaal net buiten het dorp - muntenautomaat [betalen met kaart] voor servicezuil aan de overkant van de straat - jetons bij het touristenbureau

Eigenaar van deze locatie?

Geef uw camperlocatie een boost!