Petit Loir

• Vuilnisbak

• Honden toegestaan

Silvijojo

mei 2025

wij sluiten ons helemaal aan bij voorgaande reviews. het is in de middel of nowhere ...denk ik. de moeite waard om van de rust te genieten. privé toilet geen douche.

Kootjes303

apr 2025

Mooie dingen overkomen je gewoon! Afgelopen nacht hebben we op deze mooie mini camping gestaan. Prachtige locatie, gezelligen en gastvrije eigenaren die er voor zorgen dat je hier met veel plezier staat. Helaas waren wij te laat om nog te kunnen aanschuiven bij het avondeten en ook om het ontbijt te bestellen waren we te laat. Voor de rest niets anders dan lof. voor het avondeten en het ontbijt komen we zeker nog een keer terug. Dank voor alles!

Dirk@

mei 2024

prachtig rustig plekje, privé en straks met eigen nieuw toilet . Wat een hartelijke ontvangst en zorgzaamheid. In overleg een rijkelijk ontbijt en avond eten kan ook nog Klein paradijsje met mooi uitzicht en de koeien als buren . Echt een aanrader. hartelijk dank voor de fijne zorg

Les Charmes 5

58170, Château-Chinon (Ville), Frankrijk

Camperplaats in natuurgebied - maaltijd na reservering - ontbijtmandje - alleen cash/contant betalen - centrum 2km

1 apr t/m 3 sep