Camping Vue du Lac

• Stroom

• Douche

• WiFi

Grote camping. Echt voor gezinnen met kinderen. Volop speelmogelijkheden. Grote plaatsen op een groot terrein. Er is ook een broodjesservice. Voor het hoogseizoen echt te weinig sanitair, anders vijf sterren.

wij zijn hier 2 nachten geweest , echt een top natuurcamping. zeer ruime plaatsen sanitair is ook prima , wat een rust je word gewoon wakker van de stilte. Ook heerlijk hier voor kinderen, mogen zich helemaal uitleven. Heb al diverse kennissen atend gemaakt over deze camping . voor ons een dikke 10.

Frans-J

mei 2025

The sky is the limit! Na vele jaren weer eens terug op deze hele mooie natuurcamping, rust rustige rustplaats, in deze mooie omgeving kom werkelijk weer tot jezelf, fietsend of wandelend de buurt verkennen alles kan. Martin, Laura en hun kinderen doen er veel aan om hun beeld van vakantie over te brengen aan ons als gasten. Ga deze natuurlijke omgeving eens ervaren!

Les Champs Donjon

58250, Fours, Frankrijk

gelegen bij zwemvijver - rustige, groene omgeving - broodservice - campingwinkeltje - Nederlandse eigenaar - centrum 3km

15 mrt t/m 15 okt

Eigenaar van deze locatie?

Geef uw camperlocatie een boost!