• Camperlocaties

Fiat
Buscamper
Bezit

Een locatie beoordeeld—10 maanden geleden

Complimenten voor Jan en Heidi die met hart en ziel bezig zijn met hun vak! Je krijgt wat je verwacht na het lezen van zulke reviews. Het is een mooie plek die zijn naam eer aan doet. Goed en verzorgd sanitair en plaatsen met schaduw. Plaatsen zijn verhard. oor de campers. De constante geluiden van het water geeft rust.

Een locatie beoordeeld—10 maanden geleden

Melanie en Marco bedankt! Niets is eerder teveel gezegd over hetgeen jullie neerzetten en wat voor gevoel het met zich meebrengt. Deze ervaring was uniek en we komen zeker terug, als het ons gegeven is, om nog eens met jullie lekker te buurten. De beslommeringen van de zendamateurs tijdens ons verblijf was hilarisch. De omgeving is prachtig en goed om te fietsen en wandelen. Tip aan andere camperaars, zet je camper als windscherm, open landschap.

Een locatie beoordeeld—10 maanden geleden

De camping ligt tussen de wijngaarden net buiten het typisch Zuid Frans oud en gemoedelijk dorpje Tuchan. De plekken met een ondergrond grind en zand. Rustig met een relatief lage bezetting. Wij hebben ook in het restaurant gegeten vis was goed maar de entrecote was niet te nassen. Sanitaire voorziening prima al denk dat het in het seizoen niet overhoud wat betreft capaciteit. Prijs is adequaat.

Een locatie beoordeeld—10 maanden geleden

Een mooie camping met een doelgroep Maria en alles wat daarmee samenhangt. Dit brengt reuring op de camping met dagelijks nogal wat aankomst en vertrekkende kampeerders. Wij waren er drie nachten helaas met veel regen. Onze plek was daardoor zompig en de klei komt dan naar boven. Mooi Groen, veel bomen nadeel bij regen. Sanitair prima en schoon. Prijs kwaliteit is voldoende.

Een locatie beoordeeld—10 maanden geleden

Marc en Petra, complimenten, het was een genot bij jullie op de camping te verblijven. Vanaf het eerste moment hebben wij ons bij jullie thuis gevoeld. De prijs/prestatie is goed bijna € 25 all in. Daarnaast was ook het benutten van het restaurant een beleving, die met goed eten en een paar lekkere wijntje in onze vakantie herinneringen zal blijven hangen. De plaatsen zijn ruim, goed voorzien en alle faciliteiten voldoen prima!

Een locatie beoordeeld—10 maanden geleden

The sky is the limit! Na vele jaren weer eens terug op deze hele mooie natuurcamping, rust rustige rustplaats, in deze mooie omgeving kom werkelijk weer tot jezelf, fietsend of wandelend de buurt verkennen alles kan. Martin, Laura en hun kinderen doen er veel aan om hun beeld van vakantie over te brengen aan ons als gasten. Ga deze natuurlijke omgeving eens ervaren!

Een locatie beoordeeld—11 maanden geleden

Dit is wat je zoekt als camperaar, voor ons een perfecte plaats aan de over van de Maas. Geschikt tot 7 meter lengte. Rustig zo nu een auto op het dorpse straatje. Een oud toilet/douche gebouwtje maar voldoet prima. Elke avond komen de beheerder collecteren buurten en dan hoop je maar dat buren geen Fransen zijn want dan gaat ze helemaal los en stijgt het volume. Het hoort erbij en het is de plek meer dan waard, dus goede prijs kwaliteit .

Een locatie beoordeeld—bijna 2 jaar geleden

Simpele zakelijke ontvangst met wat uitleg naar een toegewezen plaats. Het was best fris en het was dan ook jammer dat in de schaduw stonden. Het sanitair voldoet maar houd wat ruimte betreft niet over. Een mooie voorziening voor mensen met een beperking die dan achter op de camping vanwege de steile hellingen niet kunnen komen. Tarief voor twee nachten €72 met elektra en douchen. Een wandeling gemaakt in het elitair park van Ashfort Castle.

Een locatie beoordeeld—bijna 2 jaar geleden

Als uitvalsbasis voor Connamara een prima plek. Je kunt van de camping uit fiets, wandel en autotochten maken. Een bezoek aan de Kylemore Abby en het Connamara national parc een must. Leuke ontvangst door een dame met een mooie Ierse tongval. De camping heeft een laag beschut en een hoger wat meer open gedeelte. Overal is het rustig met ruime plaatsen. Wij verbleven 2 nachten voor €72 met elektra en douche inbegrepen. Goede prijs/kwaliteit!

Sitecode: 20524

Als je een tour maakt door Ierland zou ik iedereen aanraden deze stek mee te nemen. Echt de moeite waard! De wandeling naar de kliffen is geweldig al is het met harde wind oppassen. De plekken van beton en de wegen van asfalt ogen zeer professioneel maar ook weer koud, alleen gras geen planten maar dat past wel in de omgeving. Sanitair en voorzieningen zijn prima. Zet je camper altijd van de wind af. € 38 inclusief elektra is het waard.

Sitecode: 41926

De plekken zijn redelijk, tot ver in de avond veel verkeersgeluid van de drukke weg. Het is relatief dichtbij de stad Killarney als je daarop uit bent. Erg toeristisch met parken en kasteel. Voor een nacht vonden wij genoeg. De prijs is voor wat de kwaliteit behoorlijk hoog €36 inclusief elektra. Je staat te douchen alsof je buiten staat.

Een locatie beoordeeld—bijna 2 jaar geleden

John is de vriendelijkheid zelve! De plek is goed en rustig, hij heeft het daar mooi voor elkaar. Inderdaad opruimen is een vak, want het oogt voor en rond de camping rommelig. Het sanitair is amateuristisch gemaakt aan het woonhuis, op 200m afstand, maar voldoet. In het dorp bij de golfbaan gegeten voor een heel redelijk bedrag. €25 euro inclusief stroom en water op de plek is dan ook redelijk.

Een locatie beoordeeld—bijna 2 jaar geleden

De aankomst oogt wat rommelig, maar daarachter gaat een hele mooie camping schuil, direct aan een van de fjorden van de Atlantische oceaan. Omringd door palmachtige planten voel je je echt in de subtropen. De wind speelde ons parten, logisch aan de kust en tussen de bergen. Toch een mooie fietstocht kunnen maken. Met de pont naar Valentia island en daar een fikse ronde gemaakt, genoten! € 30pp maar €6 voor electra is veel. Ring of Kerry skon!

Een locatie beoordeeld—bijna 2 jaar geleden

terug na meer dan 40 jaar, is deze plek nog altijd uniek, ook al is er veel veranderd, we werden hartelijk ontvangen door Chris. Het restaurant is definitief gesloten als gevolg van Coronaperiode. Er is een ommuurde mooie tuin, adembenemend om daar eens rond te lopen. toiletten douches wat gedateerd maar schoon en het werkt.

Een locatie beoordeeld—bijna 3 jaar geleden

Het sanitair was redelijk maar veel te weinig en sommige dingen waren al kapot. Verkeerslawaai is een dingetje. Bewoning, letterlijk, door tussen de acht en tien gipsy families brengt veel volume en verbaal Engels rumoer. De eigenaar laat veel toe ondanks zijn nadrukkelijke aanwezigheid. Er was weinig plaats bij de verschillende campings op de Trojska, van te voren reserveren een noodzaak bij o.a. Camp pension Dana Troja. Maar Praag is mooi !!!!!

Een locatie beoordeeld—bijna 3 jaar geleden

Ingegeven door een gevoel, kozen we de camping en het kwam uit. De hartelijke ontvangst van de ook duits sprekende eigenaresse gaf ons meteen een goed gevoel. De plaatsing van de camper vergt wat inventiviteit. De met klinkers verharde plek heeft op de wielbasis meer dan 20 cm hoogteverschil net iets teveel voor onze liggen. Maar staan op deze idyllische plek maakt het de moeite waard. Jammer om te horen dat landgenoten weg blijven door Putin.