Camping de la Broche

4.3

4.3

DvanHagen

aug 2025

Bij aankomst was de eigenaar er niet. Een briefje op de deur zei dat we een plekje konden kiezen. Later in de middag kwam de eigenaar langs en betaalde we 19 euro voor 3 pers en stroom voor 1 nacht. Dat is geen geld voor deze camping. Rust en mooi uitzicht. Goede sanitair en ruime plekken. Als je van vissen houd kan je hier aan het meertje goed vertoeven. Speeltuin voor de kids. Zeker voor een slaapplaats een aanrader.

ThereseMol

jul 2025

erg fraai gelegen camping, 5 minuten lopen naar klein winkeltje, heerlijk rustig

Voorgaande reviews kan ik alleen maar delen. Hele rustige camping. Vriendelijke eigenaar die ook Engels spreekt en € 15 euro p/nacht inclusief stroom. Mooi wandelen en fietsen. Af en toe wat uitdagend maar met ondersteuning lukt dit. Een aantal Nederlanders komen hier al meer dan 20 jaar. Eén stel staat hier 4 maanden per jaar. Komen uit de grote stad en hier staan ze in het groen. Wij hebben hier 4 nachten verbleven

Le Volvet

70270, Fresse, Frankrijk