@DvanHagen
- 2024
Prima camping. Niet gereserveerd maar toch een plekje met stroom. Sanitair was goed. Mooie ruime douches met wasbak en lekker warm water. Plekjes zijn best wat ongelijk maar is wel te doen.
Bij aankomst was de eigenaar er niet. Een briefje op de deur zei dat we een plekje konden kiezen. Later in de middag kwam de eigenaar langs en betaalde we 19 euro voor 3 pers en stroom voor 1 nacht. Dat is geen geld voor deze camping. Rust en mooi uitzicht. Goede sanitair en ruime plekken. Als je van vissen houd kan je hier aan het meertje goed vertoeven. Speeltuin voor de kids. Zeker voor een slaapplaats een aanrader.
Prima camping vlak bij het meer. Camping was vol volgens het bord maar de aardige mevrouw bij de receptie had toch nog een plekje met stroom voor ons. Met 1 camper en 3 personen en stroom €35 p/n. Goede nette wc en douche. Douchen is van 07:00 tm 22:00 uur. Geen probleem mee, is goed te doen. Lekkere rustige camping met vriendelijk personeel.
Zeer mooie en nette camperplaats. Vooral het sanitair is erg goed. Vriendelijke eigenaars. Bij aankomst was de camperplaats vol maar we mochten 1 nachtje op de camping staan. volgende dag de camper naar de camperplaats gereden. plaatsen zijn lekker ruim. verharde ondergrond voor de camper en en grasveldje ervoor. Met de fiets ben je zo im het centrum en in de bossen waar je heerlijk kan fietsen en wandelen. zeker voor herhaling vatbaar.
Onze eerste keet met de camper weg. Heerlijke plek om uit te proberen maar zeker om nog eens terug te komen. Met de haven en het grote museum hoef je je niet te vervelen. En anders kan je altijd nog wandelen, fietsen of de boot nemen. Vriendelijke havenmeester, alle gemakken voorzien en ruime plekken.