Camping Penhoat

• WiFi

3.8

Citizen-Blue

jul 2025

rommelig en druk. chemisch toilet dump is gat in de grond bij het oude toiletgebouw. ons viel de camping fiks tegen na de reviews te hebben gelezen een westelijk strand in de buurt is mooi, een oostelijk ander strand in de buurt heeft een pijp met afvoerwater bij het zwemgedeelte. cp in de buurt EN dichter bij het mooie strand EN gratis. dus deze camping doen we niet meer kortom:

Een fijne camping met een warm welkom. Receptie erg vriendelijk en behulpzaam, wijst de weg op de fiets. Sanitair is nieuw en schoon en voldoende. Fietsen en wandelen in omgeving, 800 mtr naar kust vanaf onze plek. Broodjesservice en pizza's bestellen. Geen zwembad, rustige camping.

Fleurette5

mei 2025

Prima camping bij mooi natuurgebied maraiscde Mousterlin en vlak bij het strand. Er zijn goede fietspaden in de omgeving. De dichtstbijzijnde supermarkt is ongeveer 5 km, grotendeels vlak. We werden vriendelijk ontvangen en er werd ons een plaats aangeboden ondanks dat de receptie nog tot 3 uur dicht was. Inschrijven kon later.

Route du Grand Large 15

29170, Fouesnant, Frankrijk

47° 51' 3" N 4° 2' 9" W

47.85096068 -4.03596116

Camping met animatie - restaurant - bar - strand 500m - Penhoat 500m - centrum 8km

29 aug t/m 15 sep

10 jul t/m 28 aug