@Fleurette5
- 2021
Dit is een grote terassen camping met veel calles.Het sanitair is netjes, maar geen warm afwaswater. We betaalde april 2026 €34,50 inclusief electriciteit. Veel te veel geld voor het gebodene.
De camping ziet er bij de entree wat verlopen uit, maar de plek is prima. Het sanitair is vernieuwd en... verwarmd met pelletkachel. Dichtbij is een rivierstrandje. We betaalden 15 euro incl stroom.
Gewoon een parkeerterrein met faciliteiten voor campers. Maar met vriendelijke personeel en uitzichtop de stadsmuren. Die ene gecombineerde toilet/douche (een voor mannen en een voor vrouwen) blijft nier lang schoon, bij veelvuldig gebruik.
Heel prettige camping. Bij entree krijg je een brochure met een plattegrond, kaartje en fiets route naar de stad met uitleg. En de bustijden. De plaatsen zijn afgescheiden en voor lange campers zijn er xxl plaatsen. De service plek is ruim, ook om te manouvreren. Afwassen met warm water en een grote wasmachine.
Groot vlak terrein naast de quinta en tussen de druivenstokken. Douches en wc ook uitstekend. Voor 10 euro elektra. De quinta is goed aan te rijden ook met grote camper. Alleen de laatste 500 meter zijn smal en steil. Verder sluit ik mij aan bij de vorige reviews.
Sitecode: 194908
Dit is een nieuwe camperplaats van Ccp. Er zijn de normale faciliteiten, behalve dat er naar 4 stroomaansluitingen zijn. Prima voor 1 overnachting.
Dit is een mooie plek om te staan en super net. Het is slecht aangegeven langs de weg en je rijdt er zo voorbij. Vanaf N621 net buiten de bebouwde kom. Voorts is het inchecken een crime als je niet bekend bent met de app.
Echt een leuke plek.om te staan. Ruime plaatsen met uitzicht en bij een leuk dorp met winkeltjes en restaurants. Elektronisch aanmelden gaf even een probleem, maar met hulp kwamen we snel op.
Dit is uitstekende plek met mooi uitzicht. Te bereiken via vrij smalle steile tweebaansweg. camperplaats staat aangegeven.
Dit is een prima plek om te overnachten. Wandelen langs de rivier en boodschappen doen in het dorp. Even 2 keer kijken naar de entree, want het lijkt of je het sportcomplex oprijdt.
Sitecode: 20218
De camping is mooi gelegen in het bos. De voie verte is 5 km over de hoofdweg te bereiken. We betaalden in maart 20,00 euro met acsi korting.
Dit is een mooie camperplaats in stadje. De toegangsroute heeft een onoverzichtelijk smal deel, maar dat is even opletten. De plaatsen hebben rijstroken met ertussen gras. Die stroken zijn half verhard.
Dit is een eenvoudige camperplaats aan de rivier de Somme en de vele dode zijarmen. om de visvijvers kun je omheen lopen. Het dorp is op loopafstand en daar is een middelgrote supermarkt. Er zijn ganzen, maar de aantallen vond ik wel meevallen nu in maart.
Voor deze prijs echt uitstekende camping. Zo binnenrijden en zelf een plaats uitzoeken. Sanitair eenvoudig, maar prima te doen en schoon. Service plek voor camper is wat smal. We betaalden inclusief elektra voor 2 personen € 13,40. Het geld wordt in de middag opgehaald.
Dit is een prima camping met goed sanitair. De receptie spreekt behalve Frans ook Engels en Nederlands. Vriendelijk personeel. De camping heeft een middagsluiting tot 14.00 uur. Het is leuk fietsen rond het meer. Vogelliefhebbers kunnen hier ook uit de voeten; er zijn verschillende kijkhutten op de route rond het meer. In maart en oktober kun je hier kraanvogels zien.
Dt is een prima camping die 's middags snel volloopt. De ontvangst is prima en professioneel. Niets op aan te merken. De stad is met de fiets te bereiken via het fietspad langs de rivier, ongeveer 10 minuten. De entree is wat krap, maar het past allemaal ook voor grotere campers. Bij vertrek kunnen lage campers onder viaduct door (max 3m, maar toont veel lager), de andere moeten met een scherpe bocht terug via de toegangsweg.
Fijn dat je zelf een plekje mag uitzoeken. Het sanitair werkt en is functioneel. Handige plek als je op doorreis bent, waar veel camperaars gebruik van maken. Dicht bij de snelweg. Supermarkten op 7 km afstand. In het dorp aan de overkant van de rivier is alleen een kleine kruidenier.
Prima camping met grote plaatsen. Vriendelijke ontvangst en veel uitleg. Service plaats voor campers ook prima. Afvalbakken staan buiten de camping. Alleen was ik wel op het verkeerde been gezet door een naam. Van uitzicht is geen sprake daarvoor zijn de hagen en bomen te hoog.
Heerlijke camping. De ontvangst is vriendelijk. Je kan zelf een plekje uitzoeken. Heerlijk het ruizen van de rivier naast de camping. Ook een mooie omgeving om te wandelen.
Uitstekende camping op steile heuvel. De plaatsen zijn goed geëgaliseerd. Grote campers 7 meter ook goed te doen. De toegangsweg is smal vooral vanwege geparkeerde auto's. Bellen vooraf is daarom handig, want bij de entree kan je geen kant meer op.
grote plaatsen in de zon of in de schaduw onder grote platanen. We betaalde 27 euro net Acsi ipv. 32 euro.
Zoals gezegd smalle weg deels eenrichtingsverkeer door werktunnels en met haarspeldbochten. Redelijk te doen met 7,3 m camper ware het niet dat de navigatie van slag raakt incl. Google maps en de wegwijzer borden geen uitsluitsel geven. Dus museum niet bereikt, zelfs na vragen in souvenirwinkel.
Zeer vriendelijk en behulpzame eigenaren. Aankomst pas na 13.30. Toegangsweg is smal onverhard pad, maar goed te doen met grote camper. Heerlijk zwembadje. Ligt als open plek tussen de hoge bomen, de zon moet 's morgens eerst boven de bomen uitkomen. In de middag heb je vroeg schaduw. we betaalden 45,00 euro per nacht. Reserveren is aanbevolen, want het loopt snel vol.
Dit is een uitstekende camping met goed sanitair en ruime plaatsen. De bus naar Siena vertrekt vanaf de camping en met 20 minuten ben je in Siena. De dichstbijzijnde winkel (COOP) is op 5 km.
Dir is een prima camping. Er zijn grote plaatsen. Het sanitair kan wel een update gebruiken, maar alles werkt. Je krijgt een douchekaart waarmee je de douches later afrekent. Werkt prima. Maar 3 Ampère stroom en geen grijs water lozen. Maar het strand maakt veel goed. Heerlijk om te zwemmen en het strand loopt geleidelijk af. Prima restaurant.
camping met vriendelijk personeel. Je staat onder de bomen en hebt direct toegang tot het meer. sanitair is deel opgeknapt. De bus (met bushalte voor de toegangsweg naar camping) naar Bracciano en trein naar Rome. Duidelijke uitleg over dienstregeling. Tussendoor wandelpad naar stadje is weggespoeld en deels overwoekerd.
Sitecode: 21976
We betaalde 45 euro voor een plek met 6A stroom. Je had de keus tussen 2, 4 of 6 A. We kozen het laatste. De camping is veel te duur voor het gebodene. Er zijn eenvoudige wasbakken met alleen koud water voor de afwas en de was. Voor de douches betaal je ook nog 1 Euro. Verder prima plaatsen en leuk dorp.
Uitstekende camping met goed en schoon sanitair. We betaalden 37,00 euro per nacht. Service plek ligt onhandig achterin en met de smalle bochtige paden niet goed toegankelijk. Er zijn veel schaduwplekken.
eenvoudige camperplaats, nu met douche en toilet. Er is een kleine speelplaats. Verder is er niet veel te doen. Je staat verhard. De service plek is goed verzorgd
Prima camping direct aan het strand via onderdoorgang. Sanitair is ook goed te doen. Warme douches en geen bril op toilet. Vriendelijke (en vrolijke) ontvangst. Het fietspad langs kust ook prima. We betaalden in hoogseizoen €34,00 per nacht.
Dit is een prima camperplaats net buiten de drukte van de kust. Ca. 2 km landinwaarts, heuvel op, rechtse bocht en daarna met een scherpe linkerbocht de camperplaats op. De ontvangst is vriendelijk en persoonlijk. Er zijn 2 douches te betalen met 1 euro voor 3 minuten. Geen toiletten en geen warmwater om af te wassen. We betaalden 20 euro per nacht met stroom. Fietsen langs strand, strandvertier, bezoek Cupra Altra en bezoek schelpenmuseum.
Dit is een uitstekende camperplaats tot in de puntje verzorgd is. De beheerder is vriendelijk en behulpzaam. supermarkt Tigri op 2 km afstand richting Fano.
Dit is een mooi gelegen camping en vriendelijke ontvangst. Per nacht voor 2 personen 48,00 euro, inclusief stroom 3 A. sanitair en service punten verdienen onderhoud. Mooi zwembad. De paden op de camping zijn steil, maar plaatsen zijn goed geegaliseerd
Sitecode: 19280
De camping ligt op mooie locatie en heeft een mooi uitzicht. Bij veel drukte is het dringen bij de elektra aansluitingen. Er is één douche en toilet in een ruimte bij de serre. Het zwembad is echt een pre.
Gezellige camping. De entree is te bereiken via een steile weg en smalle brug. voor de slagboom is weinig ruimte om te draaien. Als je vantevoren belt krijg je een entreecode. de camping ligt aan het fietspad van Merano naar de Reschenpas. Glurns is een vestingstadje, ongeveer 700 m van de camping. Om de camping te bereiken rij je het best via een doorgaande route en niet door de smalle stadspoorten
Uiterst vriendelijke ontvangst in het Gasthaus. De meeste camper plekken zijn op het gras, enkelen zijn op het grind. ze zijn ruim. Water innemen en lozen grijs water zijn mogelijk. Cassette legen en afval kan achter het Gasthaus. De natuur is prachtig in het Lechdal en er zijn veel fietsroutes. van heel vlak tot zeer uitdagend.
Dit is een prima plek om te overnachten. De plek ligt rustig aan de rand van het stadje en vlak bij een zwemmeertje. je kan er ook prima fietsen en wandelen.
Prima camping. Reizigers met camper en caravan Stan op gras bij entree. Sanitair niet nieuw, maar uitstekend. Buiten de camping is het grijs water loospunt. Fietsen naar Donaueschingen met historische stad met restaurantjes, cafés, een winkel en groot wandelpark. Muntjes voor stroom werkt voor ons prima, per munt 80 cent per kWh.
Voor 1 nacht krijg je hier standaard een plek op asfaltparkeerplaatsen. Dat is makkelijk voor doorreizigers, maar wij wilden op het gras. Handige verzorgingsplaats voor campers. We betaalden 29 euro inclusief reductie voor CC card en met stroom. Heel grote camping met zwemmeer en strand en skisleeplift.
prima camping. De plaatsen wordt aangewezen. De entree is via een smalle steile straat naar beneden. Dat is goed te doen met grote camper. Bij vertrek ook weer omhoog en stoppen voor stoplichten. De camping is ook in trek bij fietskampeerders.
Dit is een prima camping met goed en verzorgd sanitair. Het lozen van het grijs water gaat met emmers in de afvoer van het chemisch toilet.
Dit is een goed georganiseerde camping. Mooi sanitair en water op de stapelaars. Chemisch toilet in sanitairruimte bij toiletten dames. Het lozen van grijs water in de putten bij de entree. De prijs is inclusief elektra 20 euro per nacht voor 2 personen. Voor fietsen is er een knooppuntenroute beschikbaar. Supermarkt op 500 meter afstand.
vriendelijke ontvangst. Zoals de andere reviewer zeiden tussen de huisjes. Maar alles is goed verzorgd. zowel terrein als sanitair en camper verzorgplaats.
Dit is een verzirgingsplaats. je kan er met een grote camper makkelijk op en draaien. maar parkeren? Tussen grote parkeerplaats en camperplaats in.
Dit is een keurige camping met een verzorgde uitstraling. Voor € 14.40 krijg je ook nog nette toiletten met bril en toiletpapier. WiFi inloggen lukte niet. Entree met digitale inloggen bij Aire Park en betaling per bankpas.
Heel goede camping met grote ruime plaatsen. Het sanitair is verouderd, maar schoon en functioneel. Naast een strand in het meer met verhuur van boten. Een grote supermarkt is op 2 km afstand.
Sitecode: 20328
De 5 sterren zijn voor vriendelijkheid. Met hemelvaartsdag was de camping al vol om 12.00. De receptioniste heeft in de buurt naar 2 andere campings gebeld voor ons. Mooie landelijke omgeving.
Leuke camping. Het santair met name toiletten is beetje weinig en ze zijn unisex. douches uitstekend en voldoende. Verspreid over het terrein staan bomen voor schaduwplekken en of zon. Er zijn veel mobilhomes, maar reizigers zijn zeer welkom. grote plaatsen.
Prima camping bij mooi natuurgebied maraiscde Mousterlin en vlak bij het strand. Er zijn goede fietspaden in de omgeving. De dichtstbijzijnde supermarkt is ongeveer 5 km, grotendeels vlak. We werden vriendelijk ontvangen en er werd ons een plaats aangeboden ondanks dat de receptie nog tot 3 uur dicht was. Inschrijven kon later.
Gesloten en geheel in verval.
We stondenbl helemaal vooraan net buiten de slagboom. over de heg keken we uit over de zee. Ook op de camping alle plaatsen op her gras. Sanitair is uitstekend. De faciliteiten voor camper verzorging zijn eveneens goed.
Dit is een eenvoudige camping met een restaurant met kleine kaart. Op het menu staan o.a. mosselen en crêpes. Het opgegeven adres is in Plurien en niet in Frehel.
Sitecode: 22068
Prima camping met goed sanitair. De actieve kaart wordt geaccepteerd: we betaalden €19,40 per nacht voor 2 personen en incl. elektriciteit. Er zijn verharde en plaatsen op gras. Aan de overkant van het riviertje komen nieuwe camperplaatsen.
Dit is een prima camperplaats verharde plaatsen en een bijbehorende camping met halfverharding. de verharde camperplaatsen zijn in drietallen. Sta je middenin dan ben je voor je privacy en ruimte afhankelijk van hoe je buren de camper neerzetten. Elektra is niet stabiel en viel bij ons uit. Het sanitair is in onderhoud en minimaal zeker als de deurcode van het 2e sanitair gebouw niet werkt.
Dit is een gezellige camping. Bij de ontvangst hoort een rondleiding langs de kinderboerderij. Je staat langs de rand op kleine veldjes, zeer overzichtelijk. De camping ligt aan het eind van een privé weggetje.
Dit is een mooie locatie bij een leuk stadje. Ernaast ligt een camping, maar die is in de winter gesloten.
Dit is een prima camperplaats. Aan de achterzijde is een skateboardbaan. Van de spoorlijn gen last gehad.
Dit us een goede overnachtingsplek. zelfs in de winter werkend sanitair en goed heet afwas water en douches. enkele plekken zijn half verhard, maar de meeste zijn op gras ondergrond.
Dit is een eenvoudige camping in het bos. Het sanitair is verwarmd. De ontvangst is zeer vriendelijk. Vlak bij ca 2 km zijn twee meertjes. Een waar je kan zwemmen en één waar je mag vissen.
Dit is charmante camping in een natuurlijke omgeving. Ee zijn veel vaste plaatsen, maar voor campers zijn aparte plaatsen gereserveerd. Middagsluiting van 12.00 tot 15.00. De vriendelijke eigenaar deed voor ons toch de poort open tijdens zijn middagpauze.
Dit is een eenvoudige camping die is ingeklemd tussen twee snelwegen en spoorbaan. Wel verrassend om op die plek een echte camping te vinden.Toch heel rustig. De ontvangst is zeer vriendelijk.
Eenvoudige camping met veel vaste bewoners. Passanten staan op apart gedeelte op grazige plaatsen. zelf plekje uitzoeken. Er is een fietsvriendelijke route naar dorp met supermarkt Lupa. Het sanitair is wat verouderd, maar schoon en het water is warm.
gesloten tot 28 februari 2025
Prima camperplaats voor bezoek aan de stad. Nu in februari voldoende plaatsen. Het inchecken gaat na binnenrijden en is eenvoudig. De nummerplaat herkennen is schijnbaar moeilijk want uitrijden ging mis. Gelukkig is er een belknop voor contact en gaat de boom open.
Sitecode: 20924
Dit is prima camping op fietsafstand van het centrum. Dexadstand is 8 km en gaat in grootste gedeelte over fietspaden. Ook te doen met gewone fiets. Prima verwarmd sanitair. De douches zijn meteen warm. Terrein is weinig verlicht.
Er zijn grote horizontale plaatsen. Er vlak bij loopt een via verde. Dan rijdt je door de olijboom- en amandelboomgaarden. In februari staan die laatste allemaal in bloei.
Dit is een prima camping. De ontvangst is zeer vriendelijk. Met de ACSI krijg je korting. de doucheruimte is verwarmd. Direct toegang tot via verde, maar due toegang is zeer steil. Beter is via de weg even terug te fietsen en dan een makkelijk toegang tot de via verde.
Mooie camperplaats tussen de olijfbomen. De toegangsweg via Google of navigatie is erg smal. Maar via een andere route met behulp van Maxim zeer goed te doen. En dan heb je een fantastisch uitzicht op het dorp.
Heel fijne camperplaats. Niet te groot, maar alle campers hebben voldoende ruimte. Het sanitair zit in een gebouwtje van golfplaten en is van onderen open. Maar alles werkt uistekend. De douches zijn heerlijk warm. Heel leuk is het idee om te kunnen dineren in de camper. Na bestelling en keuze uit het menu worden de 3 gangen apart van elkaar naar de camper gebracht. Je hebt er geen omkijken na en ook niets af te wassen.
Dit is een prima plek om te overnachten. nu begin februari voldoende plaats. Er zijn veel overwinteraars, vooral Fransen. Sanitair oogt wat verouderd, maar is uitstekend. warm water voor douche en afwas. Peniscola is ook de fiets of lopend te bezoeken. Afstand ca 3 km. Een aldi oo 500 meter. wel dit seizoen oppassen bij plaatsen onder de dennen voor dennenprocessierups.
Dit is een fantastische plek net buiten de stad. Sanitair is nog eenvoudig maar zeer voldoende. Zeer vriendelijke ontvangst. heeft nostagische uitstraling. Er is warm water voor de douches en afwas. Lopend of fietsend naar de stad. naar het centrum en de haven is ca. 2 km.
Dit is een mooie camperplaats dichtbij het stadje met plezierhaven en oud centrum. Er is goed te fietsen op fietspaden. ook mooi om te wandelen.
Deze camping ligt rond een sport/atletiekveld. We hadden er een rustige nacht. Nu in de winter wel even uitkijken waar de camper wordt geplaatst op de kleiige ondergrond, maar het is goed te doen.
prima overnachtingsplaats, maar ook om 1 nachtje langer te blijven. Het stadje is best aardig. en bovenop de heuvel is een supermarkt.
prima plek langs de Maas net buiten het centrum. voor winkel vanaf de brug de helling op en bij de rotonde verder omhoog.
Dit is een itstekende plek voor overnachting.. Je staat rond se haven op open betontegels. De ontvangst is zeer vriendelijk. Alle faciliteiten zijn bij restaurant en kantoor havenmeester. Je kan er dichtbij staan, maar de meeste en mooiste plekken zijn achterin de haven achter de slagboom en dan 700 meter verder.
Fijne camping dicht bij stadje en supermarkt. Entree langs muurtje en oude platanen. sanitair wel verouderd, maar werkt prima. Er is een wasmachine en droger en de dame van de receptie zet het aan. Fijn dat er Engels wordt gesproken.
Mooie camping in het groen. Vanaf de camping zijn er w0andelpad
Dit is een lange lineaire camping tussen het meer en de Isère. Hij is 700 meter lang en achterin is de camperverzorging plek met sanitair en grijswater afvoer en een makkelijke draaicirkel. Daar moet je ook water halen (met munt). De ontvangst is zeer vriendelijk. We betaalden €20.40 voor 1 nacht 2 personen en stroom.
Camping aan klein stuwmeertje met grindstrand. Heel vriendelijke ontvangst in het Nederlands. Lsanitair schoon, maar beetje verouderd. Lekkere pizza's in naburige restaurant.
Klein horizontaal terreintje vanaf de smalle landweg. ondergrond is grind. Plaats voor 14 campers is overdreven, want dan sta je erg dicht op elkaar en is er geen manoeuvreer ruimte Beter is 5 tot 6. Prima ontvangen. Er is alleen stroom en water, geen toilet en douche. Wel heel mooie rit en laatste stuk over de smalle landweg. Mooi uitzicht vanaf het terreintje. De kosten 20 euro incl. stroom.
Eenvoudige camperplaats/camping. Eigenlijk is het een afgesloten parkeerplaats waar je per uur betaald. Het heeft een ingewikkeld systeem om je te registreren en te betalen. Bij registreren moet je je verwachte vertrektijd opgeven. Prima plek om te fietsen of te wandelen of Cremona te bezoeken.
Sitecode: 11968
Dit is een kleine camping. Je staat onder de bomen of het veldje erachter naast de appelbomen. Het bordje van de camping zit naast de weg, het valt bijna niet op. Je moet de onverharde weg een stukje op en dan rij je de camping zo op. Onhandig sanitair met hurktoilet en douche in een ruimte. En je kan je ook nog nergens aan vasthouden bij die toilet.
Goede plek om te staan. Er is een heerlijk zwembadje en een bar. Receptie gaat pas om 15.00 uur weer open na middagpauze. Afwassen op terrein onder overkapping.
Dit is een prima plek om te staan. Het sanitair is in een half open huisje. Het is eenvoudig, maar het heeft zijn charme en is functioneel.
Sitecode: 19308
Top camping. Vriendelijke ontvangst en mooe groe plaatsen in de zon of schaduw. De grootste attractie is zwemmen in de rivier met helder water.
Leuke kleine camping met prima sanitair. De receptie is in het restaurant, maar rond 18.00 uur komt er iemand langs voor de registratie. Betalen avond voor vertrek in het restaurant. Alleen contant. De prijs voor 1 nacht, 2 personen en camper en elektra €30,66.
Dit is een mooie plek om te staan. De camperplaats (ook tenten) ligt in het bos naast een kabbelende beek. voor camper zijn er betonnen platen om op te staan. Je rijdt het dorp Velika door, langs het zwemparadijs en dan is er de camping. De kosten 24 euro incl stroom voor 2 personen. Er is een restaurant in het dorp.
Prima plek om de stad te bezoeken. Het centrum is 10 minuten met de fiets en je komt dan langs het Zsolnay cultureel centrum. De Lidl is om de hoek. Contant betalen in forinten
Mooie camping bij een groot bädencomplex. De camping heeft een andere ingang dan vermeld als adres. Het adres is van het zwembad zelf; de entree van de camping ligt net om de hoek.
Dit is een prima plek om te staan. Je hebt een vrije keuze in plek tussen de haagjes of vrij. Er is veel schaduw. Het sanitair is ruim voldoende afgezien van de gordijnen in de douche. Er is een grote keuken met afwasplekken. Het bad is ook leuk voor kleinere kinderen, omdat er een groot speels ondiep bad is.
Kleine camping met uitzicht over de Donau. De ingang is verplaatst naar hoger op de heuvel en niet meer aan de boulevard.. Waardoor Google maps je op verkeerde been zet. Bij viaduct van de brug over de Donau eerder afslaan naar links.
grote camping met veel vaste bewoners. Al snel een plek gevonden bij de entree van het camping deel. Vrij entree vanaf camping met armbandje. Prima sanitair. Geen loosplek gevonden voor grijs water chemisch toilet.
geweldige camping. De rust is heerlijk en de eigenaren zijn super vriendelijk en behulpzaam. Aan een doodlopende weggetje. Hier ga je bij een rotonde in en er staat niets aangegeven tot je bij de entree bent.
De camping bestaat uit een klein licht hellend veld tegen een bosrand aan. De weg ernaar toe is niet al te breed en de laatste 20 meter zijn onverhard. Het sanitair ziet er uitstekend uit. Er is een 2e veldje met horizontalere plekken, maar die heeft een andere entree voor auto's.
Dit is een eenvoudige camping op groot open terrein. De plaatsen aan de boskant hebben elektra en zijn het verst verwijderd van de weg.
Dit is een mooie camping aan de rand van de stad. winkels zijn op ca 1 km afstand aan de hoofdweg. De ontvangst is vriendelijk en ze spreken goed Engels. De plaats wordt in overleg aangewezen. De ondergrond is klei begroeid met gras. Voor kinderen zijn skelters te huur en ze oefenen er de verkeersregels. Rechts houden, voorsorteren en stoppen bij een stopbord.
Parkeren op grind of gras. Het grindstuk is horizantaal. Alle faciliteitem voor campers zijn aanwezig. Is nog in aanbouw en was voor ons niet zo aantrekkelijk.
Voor 410 kronen krijg je een plek naar keuze in het bos met uitzicht op het meertje. Er is een strandje om te spelen voor de kinderen. Het is er ook goed zwemmen. Er is een bar voor een koud biertje. Vanaf de camping loop je zo het bos in. Wel een mogelijkheid om het chemisch toilet te legen, maar geen faciliteiten voor grijs water. Het sanitair is voldoende, douches kosten 5 of 10 kronen voor 5 of 10 minuten.
Op zijn Tsjechisch staat op deze camping alles door elkaar. zoek zelf maar een plaatsje! De ontvangst is prima met een dame die engels kan en zelfs een beetje Nederlands verstaat. Sanitair is oké, alhoewel de douches zo klein zijn dat je je in de voorruimte omkleedt. maar het natuurzwembad en het leuke stadje en de mooie omgeving maakt het helemaal goed. En voor de prijs hoef je het niet te laten. 433 kronen voor camper, 2 personen en elektra.
Prima camping met eenvoudig sanitair. Het personeel heeft een relaxte houding. Je mag zelf een plek uitzoeken. Omdat die plekken niet zijn aangegeven, zijn de staanplaatsen wat rommelig. Er zijn schaduwplekken en zonnige. Via een (fiets) tunneltje onder spoorbaan door naar de stad en naar de Penny. Over de brug met fietsstrook binnendoor naar Terezin, ongeveer 3,5 km. Volg hiervoor bordjes 2A.
Deze camping ligt midden in het bos vlak bij het meer Amerika. Vanaf de camping fiets je in 10 minuten binnendoor naar Frantiskovy. Sanitair is voldoende. De dochter van de eigenaar spreekt engels: hijzelf houdt het op Duits. Helft van de camping is voor de verhuur met hutjes en bungalows. In het kleine zwembad is het heerlijk afkoelen. We betaalden 650 tsj kronen voor 1 nacht, incl. stroom.
Mooie terassencamping aan meer. De aanrij wegen en de toegangsweg is steil, maar goed te doen met grote camper(7,3m). We kregen een plaats op het bovenste veldje, wat makkelijk toegankelijk was voor de camper. Gezien de drukte is reserveren in hoogseizoen aanbevolen, maar voor ons was er plaats voor 1 nacht.
Prima camping in rustige omgeving en direct aan de Diemel. Er is een supermarkt op 450 meter. Dat gedoe met inschrijven via een automaat is lastig. Maar na 4 maal starten is het gelukt. We betaalden 29 euro voor 1 nacht met elektra en kregen bij uitschrijven voor Pfand en Guthaben 7 euro retour.
uitstekende camperplaats in een mooie fietsomgeving. vanuit de camperplaats loop of fiets je meteen het bos in. De dorpen liggen niet ver en hebben allemaal een supermarkt. De eigenaren zijn enthousiast en ontvangen je met hartelijkheid.
Dit us een prima camperplaats in de Noord Oost Polder. vriendelijke ontvangst door de nieuwe uitbaters. Momenteel is er 1 cabine beschikbaar met een toilet en douche. Je staat op het cirkelvormige veld met alle neuzen naar elkaar of achter de schuur in rijopstelling met uitzicht op het oude Schokland. Alle plaatsen zijn ruim met halfverharding (mijnsteen) voor de camper en een grasveld ernaast. ruime loosplaats voor de camper
Dit is een rustige camperplaats aan de voet van de IJsselmeer dijk. Er is stroom en water op de plek; voor andere faciliteiten moet je zijn op de camping zelf op 200 meter vanaf de camperplaats. Douches 1 euro en afwaswater 20 cent.
prima plek om te staanals je Hoorn wilt bekijken. eigenlijk sta je gewoon op het parkeerterrein waar aan de zijkant speciale brede camperplaatsen zijn gemaakt. Je staat op asfalt, maar er is genoeg grasveld om bij de bootjes een zitplek te zoeken. Verder helemaal oké.
Sitecode: 19602
Zeer vriendelijke ontvangst. De eigenaresse stelde vooraf bellen op prijs en dan krijg je een rondleiding met keuze mogelijkheden qua plaats. Alle plaatsen zijn op gras en ruim bemeten Eén plek om tot rust te komen.
Sitecode: 20334
Dit is een prima camping met goed sanitair. Er zijn enkele verharde plaatsen en veel grasvlakten. Een supermarkt is op ca. 500 meter Delhaize en Aldi. Brugge op de fiets is 10 minuten.
Fijne camperplaats met grote plaatsen. je staat halfverhard naast een grasveldje met picknicktafel. Loosplaats en sani is uitstekend. Heel vriendelijke eigenaresse die 's avonds langs komt om 2 eieren te brebgen en voor een praatje. jammer geen toilet en doucheruimte en geen afwasplek. Maar daarvoor hebben we met de camper alles bij ons. Er zijn fijne fietstochten te maken.
prima plek en goed te bereiken over de weg met de camper. Het is er ook leuk fietsen met de fietsbrug de IJssel over en naar Montfort of aan deze kant van de IJssel naar IJsselstein is 5 km. Daar zijn ook winkels.
Bij het kruispunt meteen weer afslaan naar een smalle weg. Er is een klein bordje op een paal. Na ongeveer 200 meter kom je op de camperplaats. Er zijn 4 plaatsen op het gras en 2 op het grind.
Hier heb je de keuze uit een sraamplaats met halfverharde ondergrond of op gras. de boompjes zijn nog jong:: dus nog geen schaduwplekken.
Dit is een prima camperplaats, welke doordacht is aangelegd. De plaatsen zijn halfverhard voor de camper en stevig gras ertussenin. Elke plaats heeft een stroomaansluiting en een kraan. De dichtstbijzijnde supermarkt is een AH op 3 km afstand. Het is vlak na fietsknooppunt 2. Het is leuk fietsen in de omgeving en over de Kampina.
Dit is een mooie camping met verspreidstaand sanitair. Als de camping vol is, lijkt het mij erg weinig. Er zijn grote plaatsen. Er is een chemisch toilet stort en lozen van grijs water mag op de plek waar de trekkers worden afgespoeld. Het water loopt over het pad en zakt weg in de grond.
Dit is een zeer mooie plek om te staan. Je kan er heerlijk fietsen op fietspaden of niet te drukke wegen. Een winkel is in het dorp op 3,5 km. Er is een vriendelijke ontvangst. Met Pasen, Pinksteren en Hemelvaart is reserveren aanbevolen.
mooie locatie, parkeren kan, maar lozen niet.
Dit is een prima overnachtingsplaats. Er zijn ruime plaatsen op halfverharde ondergrond onder hoge bomen. Daarin zit een roekenkolonie. Winkels zijn op ongeveer 1 km afstand in het dorp zelf. Het is leuk wandelen of fiersen langs de Saône.
Dit is goede camperplaats. Inchecken op een zuil in veel talen ook Nederlands. We betaalden €39,16 voor 2 nachten. Elektra is inclusief. Er zijn unisex toiletten en douches (gratis), maar in aantal een weinig. Je staat op onverharde grond onder bomen en je kan zelf een geschikte plek uitzoeken. Er zijn twee camper verzorgingsplaatsen.
Aan de rand van het dorp in een rustige omgeving. Gewoon een plekje uitzoeken en 's avonds komt de eigenaresse het geld ophalen. De douches zijn heerlijk. Als je het meest linkse straatje 1km afloopt is er in de zijstraat een Spar, een bakker en een pizza/kebabzaak.
Deze prima camperplaats is te bereiken via onverharde weg. Als van te voren belt, krijg een kaartjes toegestuurd via whatts app. Maar ook via Google maps is deze plek goed te vinden. Eigenaren zijn vriendelijk. Er zijn veel meer plaatsen dan de genoemde 5.
De camping is goed gelegen om de stad Valencia te bezoeken per fiets over fietspaden of per bus. Het sanitair is verouderd, maar er wordt momenteel druk gerenoveerd. de loisplaats ligt achter op de camping en is alleen met veel bochtenwerk te bereiken.
Dit is een grote luxe camping met heel veel vaste gasten. Het duurt wel meer dan half uur voordat je van de elektriciteit wordt afgesloten. Lang wachten hoor.
Mooie camperplaats midden tussen fruit- en olijfboomgaarden. De weg ernaartoe is onverhard en soms smal. Maar goed te doen als je de bordjes volgt. Bij vertrek is ee een andere route.
prima camperplek. Er is geen warm water om af te wassen. Het dorp is op 1,5 km afstand met winkels. Om dat te fietsen is wel ondersteuning nog vanwege de hellingen. Je fiets deels tussendoor en deels op fietspad.
Goede overnachtings plek, schoon sanitair. Ruime plaatsen op grind. Lidl bijna naast het park. Verder vrij kaal en open. Uitzicht op het fort.
Alleen gestaan om de stad te bezoeken. Prima parkeerplaats. De parkeerwacht een paar euro gegeven. Het centrum op loopafstand door langs de rivier te lopen. Je komt dan ook langs de botanische tuin en de zoo.
leuke camping midden in het bos. Drie km ten zuiden van coördinatiepunt. Vanaf weg niet te zien door lange oprit. Op klein bordje aangegeven langs de weg. Sanitair uitstekend.
Dit is een prima camping met afgebakende grote plaatsen. reserveren via website aanbevolen. ook als je een tour met de 4 wiel drive busjes wil maken in het park. Fietsen is lastig in het dorpje El Rocio vanwegen mulle zand. Er is een asfalt weg, maar daar razen auto's langs. Het bezoekerscentrum (500 meter na de bebouwing van het dorp) heeft wel een asfalt weg die je kan fietsen. En vlonderpaden.
Prima camping. Voor de stad is wel een elektrische fiets nodig. We betaalden €18.82 voor 2 personen en camper en elektra met ANWB kaart. Je moet zelf naar een staplek zoeken en dat kan lastig zijn als de camping goed gevuld is. De plekken zijn ruim, maar de ruimste plaatsen zijn natuurlijk het eerst gevuld.
prima camping in het dorp zelf. Een kleine markthal met versproducten is aan de overkant. verder zijn er veel supermarkten klein en groter. Her strand is op ongeveer 1 km door dorp.
wecstonden hier op stevig vast gereden zandgrond. de hoge dennen hebben een open kroon en geven weinig schaduw. De ontvangst was goed. toeb we aankwamen was de receptie gesloten, maar we mochten vast een plek uitzoeken. De plaatsen zijn groot, Verder prima gestaan en leuk stadje met veel supermarkt(jes) en de versmarkt tegenover de camping. Stranden zijn aam de andere kant van het stadje op ongeveer 1 km.
Dit is een prima stadscamping in groot park. plaatsen verhard met grasstrook ernaast met voor elke plaats een kraan en picknicktafel. wel verkeerslawaai op de achtergrond. De bus 714 naar de stad is op 500 meter lopen van de entree via fiets/ wandelpad.
Fijne kleine camping met aardige gastvrouw. Er is een broodjes service.
Eenvoudige recht toe recht aan camping in het dorp zelf. Het strand en de lagune is dichtbij. In februari is hier niet veel te doen: het dorp leek in slaap. We betaalde 21 euro voor 2 personen en elektra.
Ontzettend mooie plaats om te staan en zeer vriendelijke ontvangst. De toegangsweg is steil naar boven met een scherpe bocht erin. Maar de weg is breed en goed te doen voor een grote camper.
Sitecode: 19820
Een prettige camping. je staat op gras. Lekkere douches, maar de ruimte zelf is onverwarmd. In het restaurant kan je goed eten. De bar/ restaurant krijgt ook veel klandizie van de plaatselijke bevolking. De loosplaatsen (3x) zijn buiten de poort.
camperplaats ligt op een lichte helling, maar de plaatsen zijn afgevlakt. Ze zijn halfverhard. onderaan de helling kan het bij regen war modderig zijn. Je staat er in het groen en aan het uiterste eind kom je op een fietspad.
Dit is een prima overnachtingsplek nabij busstation en school. Een restaurant is eveneens in de buurt. De plaats zelf stelt niet zoveel voor eigenlijk is het een afgeschermd deel van een groter parkeerterrein.
dit is een camperplaats aan de Loire van Camping Car Park. Entree met pas die ter plaatse is verkrijgbaar. Er is een sanitair zuil en loosplaats. Fantastisch uitzicht op de brug over de Loire en de Loire zelf
eenvoudige camperplaats in het groen aan de rand van een woonwijk.
Dit is een grote groene camping. Plaatsen zijn beschut en omgeven door hoge heggen. Dus veel privacy, maar geen uitzicht. Het strandje heeft last van groenalg. Het deel van de camping bij het water is verboden voor honden.
prima camping ook voor campers. iedereen krijgt een plekje aan de rand van de twee veldjes. Vanaf de meeste plekken heb je een groots uitzicht. Valkenburg ligt op 2 km afstand met een afdaling. Soms vrij steil.
prima camping met goed ruimopgezette camperplaatsen.
Mooie camperplaats met uitzicht over de velden. Fietsen langs de knooppunten over de hei en in het bos. Uitstekend sanitair en camperverzorging. Je staat op gras
Met recht een achtertuin. De camperplaats is achter het partycentrum en de grote betegelde parkeerplaats. En dan sta je in een groene omgeving. Voor elke camper is er een ruime afgebakende plaats op het gras. Betalen gaat per enveloppe in het infohuisje of eventueel met pin in het bijbehorende café/partycentrum. een winkel is er in het dorp op ongeveer 600 meter afstand.
De camping is verdeeld in kleine veldjes met hoge heggen ertussen. Maar je hebt wel uitzicht over de groene weiden. De deel is een beetje rommelig. Kinderen vermaken zich uitstekend met de skelters. Het sanitair is uitstekend. we betaalde 25,00 euro pn voor camper, 2 personen en elektra excl. toeristenbelasting. Met pontje over Anstel ben je in half uur met fiets bij winkels in Uithoorn (6km).
prima camperplaats met ruime plaatsen op half verharde ondergrond. Elektra 70 cent per kWh te betalen aan de paal. Afrekenen voor plaats in het kanocentrum, prijs is 13.00 euro. Fietsen is mogelijk langs Diemelfahradweg. Supermarkt ongeveer 1km langs autoweg/ deels fietspad. Leuk stadje, maar zeer steile straten.
Eelnvoudige camperplaats naast openluchtbad. De plek is bereikbaar via smalle weg omhoog. Je staat er erg rustig. Goed wandelen in de omgeving. Alle campervoorzieningen zijn aanwezig zelfs een broodjesservice.
De camping ligt achter een motorrace baan. Toen wij er waren erg rustig en ver weg van stadslawaai.. Receptie is in restaurant. De spareribs zijn er erg lekker. Plaats zelf uitzoeken.
Dit is een eenvoudige camping, die vooral in trek is bij Tsjechen zelf. Veel verblijven er in de huisjes. De kinderen vermaken zich bij de tennisbanen en speeltoestel en natuurlijk in het zwembad ernaast. Sanitair is aan vernieuwing toe, maar werkt goed. we betaalden 640 kronen per nacht incl stroom.
Dit is een prima camping zeker voor gezinnen met kinderen. Bij regen oppassen met grote campers, want alles wordt erg glibberig ook het hellende centrale pad. Contant betalen in Tsjechische kronen.
Kleine camping in landbouwgebied en naast dennenbos. Vriendelijke ontvangst met aangeboden koffie of thee.
Drukke camping in zeer toeristisch gebied. Het verkeer rijdt erg langzaam door het stadje. Er zijn veel opstoppingen. De camping zit achter een parkeerterrein. De ontvangst is vriendelijk , maar communiceren is moeilijk. Geen Engels of Duits. Prima sanitair en camper verzorging. Het grijs water afvoer gaat een teiltje en slang naar een put. Prima oplossing.
Veel stelt het niet voor: het hele terreintje is 30 bij 50 meter geschat. de entree is achterom het restaurant Panorama. Het lijkt of je hun terras oprijdt. Er is 1 ruimte met toilet en douchecabine. Om privé te douchen sluit je de hele ruimte af.
Mooie camping midden in het bos. zoals gemeld is de aanrijroute over boswegen die niet verhard zijn. Maar bij aanrijden vanaf Rheinsberg is het onverharde gedeelte alleen de laatste 3 km. daarvoor is de weg belegd met betonplaten in de wielsporen met ertussen grastegels. We betaalden 24 euro per nacht voor camper, stroom en 2 personen. De kurtax werd apart afgerekend. Aardige Platz-wart, die zelf verblijft in caravan op terrein.
Sitecode: 11954
Dit is een prima plek om te staan. Er zijn 6 plekken voor WoMo gereserveerd op het parkeerterrein met vaste ondergrond. En er zijn 10 plekken achter de boomstammen met uitzicht op de haven. Deze zijn op gras.
Sitecode: 20177
Grote camping met veel waterpartijen. Het sanitair is voldoende. Wij stonden op toeristische plaats deels onder de bomen en op gras. Bijna vanaf alle plekken is het water vlakbij. Het stadje Rinteln (ca 2km) heeft een oude stadskern met veel vakwerkhuizen en gezellige terrassen. De supermarkten zijn aan de overzijde van de Weser op ca 4/5km.
Heerlijke plek om te staan met uitzicht over de jachthaven. Je kan er prachtig fietsen zowel aan deze zijde van de IJssel als aan de overkant. Koek en Ei is weg en niet meer te gebruiken als oriëntatiepunt, maar er staat een groot bord voor de camperplaats en de Kozakkenveer aan de bovenzijde van de dijk. Sanitair is uitstekend en de douches zijn warm. Er is zelfs een afwasplek aan de buitenzijde van het sanitair.
Dit is prima mogelijkheid om te overnachten. De plaatsen zijn iets schuin. De twee plekken met grastegels en de plek bovenaan zijn horizontaal. de plekken ertussen op gras zijn iets schuin met diepe bandenafdrukken. mooi uitzicht over de velden en prima fietsmogelijkheden. Een supermarkt is in Nieuwveen op 2 km afstand.
Sitecode: 81966
Deze camping heeft vooral vaste gasten, maar ook een aantal plaatsen voor passanten. Voor grote campers is er plaats tussen de heggen langs het pad; de kleinere passen op de met hagen omgeven terreintjes. Alle op gras. Het sanitair is uitstekend. Maar vooral de omgeving is fantastisch. bijna in de duinen en vlak bij fietspaden naar zee.
Dit is een grote camping met veel activiteiten voor kinderen. maar ook zonder kinderen sta je hier heerlijk onder de dennen. de plaatsen (toeristische) zijn ruim en je kan er met een grote camper goed indraaien. Deze plaatsen zijn op zand en in ''t groen, maar het is goed te doen. De plaatsen met verharde ondergrond zijn ook redelijk in het groen. Het grootste voordeel is hier dat de plekken goed vlak zijn.
Alles is super, maar wat wil je ook voor 3 nachten staan voor 150 euro. Bij boeking veel info per mail over regels en aanrijroute voor campers, idem bij vertrek. Super omgeving, mooie fietsroutes en dicht bij Maastricht en Valkenburg.
Dit is een camping met veel vaste gasten. Er zijn aparte terreinen voor passanten. Als camper heb je een keuze zoals de review van Renedelia. De plaatsen op vaste ondergrond zijn op een oud geasfalteerd parkeerterrein. Wij stonden op grünfläche K 1-9 en dat was op het weitje rechts naast de ingang 18 euro inclusief elektra. prima gestaan.
ik heb niets toe te voegen aan de vorige reviewers. Alles is prima in orde, zelfs een gratis douche en toiletpapier op de wc's. Het verzorgingsstation grijs water, stort cassette en drinkwater is ook te gebruiken door passanten en gratis. Alleen. water innemen kost 1 euro.
Voor het restaurant links af is de gratis camperplaats met 12 stroomaansluitingen: te betalen met munten à €1,50 voor 1,5 kWh. Achter het restaurant is een ander terreintje. Deze kost het €5,00 inclusief stroom. Toiletten voor beide mogelijkheden is in restaurant welke open is van 9.00-20.00 uur.
Leuke camping aan de rand van het stadje. Winkels en restaurants in het centrum op ca 2 km. Een freibad is naast de camping.
Deze camping heeft veel vaste gasten, maar er is ook ruimte voor doortrekkers. Wij kregen een plaatsje voor 1 nacht op een tegelplateau, maar andere (kleinere?) staan op gras. De elektra wordt apart afgerekend naar gebruik. 0,80 per kWh. Er is een middagpauze van 13.00-15.00. Maar wij mochten even -1 uur- parkeren voor de slagboom en na inschrijven rondkijken in het dorp en boodschappen doen. Vlak bij is een Lidl, Aldi en een Edeka en 2 bakkers.
prima camperplaats. Je staatcerg ruim met ruim voldoende afstand van elkaar. Vanaf de doorgaande weg kom er eerst langs een kleiner veld rond een vijver. Deze is snel vol, maar even verder is een extra groot veld eveneens rond een vijver en een veld waar je staat in rijen. Dit deel is meer open en hier sta je meer in de wind.
prima stapelaars met de camper. Je staat op gras of op het grind bij de schuur. Aan de wand van de schuur zitten twee stroomaansluitingen. de wc en de douche zijn te bereiken via de binnenplaats van de boerderij. Daar moet ook water worden gehaald.
We kwamen aan en stonden bij de ketting. We waren nog nauwelijks de camper uit of een meneer kwam daar uit een deur. Reservering? Kein Pllatz en weer verdwenen was de eigenaar.
Dit is een klein terreintje voor maximaal 15 campers. Er is een toilet en doucheruimte en er is arwasmogelijkheid. onder een afdak zijn picknicktafels. Naast het terrein is een klein museum.
Dit is een charmante camping: niet te groot en niet overgeorganiseeerd. voor campers zijn er 2 mogelijkheden: op grind of op gras. De laatste optie is duurder en wij betaalden inclusief stroom 250 DKK per nacht. De omgeving is licht glooiend, maar fietsen kan er goed. Het is euk om het open lucht museum op 4 km afstand te bezoeken. Een supermarktje met een voor een dorp groot assortiment is op loopafstand.
Super camperplaats op fietsafstand van Jelling. Daar zijn ook winkels. Jelling heeft een monumenten terrein uit de Vikingtijd. Het is ook een erkend Unesco erfgoed. Op de CP is geen loosplaats en er zijn geen douches, wel toilet en waterinname.
Dit is een top locatie. de camping kigt op een helling, maar de meeste plaatsen zijn redelijk horizontaal. door de helling heb je van alle plaatsen mooi uitzicht. Een supermarkt is er op ongeveer 1 km heuvel op. we betaalden voor plaats met elektra 260 DKr per nacht.
Dit is een eenvoudige camping aan de Elbe en de jachthaven. Je staat op een weitje zij aan zij met meer dan voldoende ruimte ertussen. Alles is aanwezig: toiletten en warme douches en afwasgelegenheid. Alle sanitair zit in container, maar is schoon.
Mooie camperplaats met alle faciliteiten. Alleen inchecken en betalen per internet kan problemen opleveren. Je moet een plaatsnummer reserveren en betalen, alles per internet. Indien dat niet lukt wordt het de volgende dag (receptie open van 8-10 uur) met een vriendelijke lach opgelost.
Heerlijke camperplaats met uitzicht op de Ee met zijn bootjes. Het sanitair is uitstekend en vooral de ruime douches vallen op. in de schuur kunnen de fietsen droog staan en eventueel opgeladen worden.
dit is een prima camperplaats; geen reservering mogelijk. Dus op tijd komen is het advies. Je ziet de bootjes voorbij komen. De havenmeester haalt het (digitaal) geld op. Je staat op keien.
prima plek.om te staan enbde omgeving op de fiets te verkennende. sanitair net voldoende. geen warm water voor de afwas. in ontvangst ruimte goede douches en extra afwasgelegenheid. terrein heeft wat onderhoud nodig. winkels op 2 km in oud Pekela.
Dit is een prima verzorgde camperplaats met ruime plaatsen. stroom betalen per KWh. eerst een plekje zoeken en dan inschrijven via zuil. Pleknummer invoeren en stroom verbruik wordt bijgehouden. WiFi is ook prima. Het is leuk fietsen in de omgeving en de winkels Lidl en Poietz zijn vlakbij.
Dit is een mooie schone camperplaats. Er is elektra voor elke plek een sanitair zuil en een losplaats voor grijs water. Enige wat ik miste waren vuilnisbakken voor gescheiden afval.
Prachtige camperplaats in rustige omgeving. Er zijn 10 dubbele verspreid over het terrein liggende half verharde camperplaatsen. In de winter en bij regen eigenlijk de enige mogelijkheid om te staan. De ondergrond is veel te zacht. camper die naast het pad rijden maken diepe sporen. Internet was er bij ons alleen bij de entree. Het is ook een prima plaats ook voor vissers.
Deze camperplaats is goed te bereiken. De plaatsen zijn op gras of half verhard. Volgens mij ook goed te doen bij regen. in het dorp is een bakkerij en een kleine supermarkt (casino). En niet vergeten de dolmen op te zoeken achter de camping.
prima camperplek, wel weinig schaduw in de zomer. Dicht bij kasteel en boulangerie.; andere supermarkten zijn in Tours of aan andere zijde van de Loire. Met fietsen betekent dat terug naar hoofdweg en omrijden over brug.
Beetje gedateerde camperplaats, maar er wordt schijnbaar aan gewerkt. Recent is er graafwerk gedaan om nieuwe elektrapunten aan te leggen (?) in het gedeelte op het gras. Verder mooie omgeving om te fietsen via de voie verte. Boodschappen te doen in het dorp.
Prima rustige camperplaats, ver weg van het autoverkeer. Strand is 1 duin over, afstand 300 meter. Niet alle plaatsen zijn vlak en sommige plaatsen ook niet geschikt voor lange campers van meer dan 7 meter. De ondergrond is asfalt of half verhard.
Sitecode: 19820
Prima camping om een paar nachten te staan. Het is een mooie omgeving en het restaurant is erg goed. Men spreekt er alleen Spaans en eventueel Frans (en baskisch), de rest is hadden en voeten werk. Er is een klein zwemad. Het sanitair is prima. De douches zijn in cabines en in de grote ruimte.
Sitecode: 20597
Dit is een mooie camping en goed en voldoende sanitair. Je kan er fietsen en wandelen. Het oude centrum van de stad is erg mooi en daar zijn veel restaurants. Alleen jammer dat er geen goede internet is; alleen in een aparte onverwarmde ruimte waar je helemaal voor moet omlopen buitenom.
Toch nog ver van het nationaal park Monfragüe, maar wel naast het bezoekerscentrum. In de winter uitgestorven. Prima sanitair, lozingsplaats handig en goed bereikbaar.
Dit is een fantastische plek om te verblijven: rust en weg van het verkeerslawaai, Prima ook om naar de sterrenhemel te kijken, want geen lichtvervuiling. Het is een vogelrijke omgeving en er zijn voldoende wandelpaden om daarvan te genieten. De andere recensies zeggen ook niets teveel.
naar een plek in de zon en niet in het mulle zand en ook nog vlak....... Dat is lastig op deze camping. Het sanitair is verouderd, maar werkt prima. en internet (wifi) is uitstekend. Het is een goede fietsomgeving. .
Dit is een prima camping met alle faciliteiten. we stonden op een standaardplaats tussen veelal kort verblijvende gasten. wasmachine (inclusief wasmiddel welke de machine zelf toevoegt) en droger resp 5 en 3 euro.
Dit is een fantastische camping boven op een heuvel en aan alle kanten uitzicht. Maar fietsen en zeker zonder elektrische ondersteuning, is niet goed mogelijk of je moet de helling naar de camping op willen lopen.
Prachtig gelegen camping met mooi uitzicht op de witte toppen van de Sierra Nevada. Bij inchecken krijg je uitgebreide info. Douches warm, maarcsimpel en gladde vloer. Eten in het bijbehorende restaurant. Er is een brood service. Voor wifi apart betalen, maar wel goed.
Sitecode: 20764
Heel erg netjes. Campers staan rij aan rij. Zeer grote camping, maar duur voor 1 nacht: elektra en wifi komt daar nog bij. Nemen geen telefoon op en reageren niet per mail.
Wat een fijne plek om te staan. 's Avonds helemaal donker en genieten van de sterrenhemel. De eigenaar is super vriendelijk en behulpzaam. met onze camper van 7 meter goed te rijden ook over het laatste stuk met een aantal scherpe bochten en steile hellingen. Bij het bruine hek ben je er en bel je met de telefoon.
een prima plaats om te overnachten of een paar dagen te staan. Er is een spar in het dorp.
We staan tussen de platanen, maar de ruimte is erg krap. In de winter is het restaurant en de winkel gesloten. Er is een Mercadona in het dorp aan de andere kant van de hoofdweg aan de (droge) rivier. Over de boulevard is het 3,5 km naar de winkel.
Prima plaats om camper te plaatsen. Een supermarkt is op loopafstand, maar de korste weg ernaar toe is langs de hoofdweg zonder looppad ernaast. De ondergrond van de plaatsen is halfverhard en dat werkt goed bij. op het pad voorzichtig rijden gaat het goed, maar ernaast is het dan erg zacht.
Prima camperplaats vlak bij een Cora supermarkt. ondanks het laagseizoen waren om 18.00 uur alle plaatsen bezet.
Een kleine stadscamping in het park van het kasteel. De douches zijn warm, er is toiletpapier en zelfs een wc bril. Het internet is gratis, maar zeer wisselend. de receptie gaat pas om 16.00 uur open, maar als je de boom omhoog doet, kan je zo een eigen plekje zoeken. we betaalden met stroom en 2 personen € 13,40 per nacht.
Een prima camping aan de rivier. En helemaal als je ook nog een plek kunt bemachtigen aan de rivier in de schaduw onder de bomen. Dichtstbijzijnde supermarkt 5-6 km ver.
Prima camping met goed sanitair. Er zijn maar een paar toiletten met wc pot de overige zijn hurktoiletten. de keuze uit horizontale plekken vnl. beneden van de heuvel en plekken die iets schuiner zijn. Je bent vrij in het uitzoeken van de plaats.
Fijne camping met schaduw en aan de rivier. sanitair schoon maar wel iets verouderd. Smalle brug bij entree geen probleem bij grote camper. De brug over de Lot is 1 rijbaan breed en gaat ook goed. Het is wel opletten dat navigatie je niet vanuit Espalion door het dorp stuurt. Daar zijn heel smalle straten. Beter is het dorp even voorbij te gaan en dan af te slaan naar camping.
Prima camping in een niet zo aantrekkelijke omgeving. maar het is er goed fietsen (langs de weg weliswaar) en het stadje is erg leuk. Het heeft een heel.mooi marktplein. maandag is hier markt met verse producten, regionale producten en antiekwaren.
Prima camping, maar best prijzig. In hoogseizoen meer dan 30 euro voor camper, 2 personen en elektra. wel Acsi korting gekregen. Er is een heerlijk zwembad en een restaurant met een eenvoudige kaart. De grootte van de plaatsen is erg wisselend. Bij ons was het hoogseizoen net over en kregen we twee kleinere plaatsen voor de camper.
Prima camperplaats op harde ondergrond. Een agent komt om je in te schrijven, voor de betaling en voor de code van de slagboom. Het is alleen omheind door een heg en dan loop je zo de openbare parkeerplaats op. Aan de overkant is een Consum. Er is geen sanitair en geen WiFi.
Goede plek om te overnachten en een paar dagen te staan. Het fietspad naar Valencia is vlak en is goed te volgen. Het komt bovendien langs een zeer bekendstaande horchateria van Valentia. diverse supermarkten in de omgeving. De camperplaats is niet langs de weg aangegeven met bordjes en is in een industriële wijk van het dorp.
prima camping met grote plaatsen. De bomen zijn jammer genoeg was klein, dus zoeken naar schaduw. verder uitstekend. Heel vriendelijke ontvangst.
Leuke kleine camping en goed bereikbaar via de kustweg. Vriendelijke ontvangst.
Heerlijke locatie. We stonden bij de uitgang naar het strand en half onder de bomen met onze grote camper van 7 meter. Tenten krijgen een plek onder de pergola's, waar ze helemaal in de schaduw staan. Goede service van personeel bij plaatsen en bij in- en uitrijden van camping. het straatje is een beetjes smal en je hebt weinig overzicht. maar verder goed te doen.
Het is een kleine camping met plaatsen op lichte terrassen. Met onze grote camper van 7,5 meter konden we ons er net in manoeuvreren. De toiletten zijn schoon en douches warm. Er is een groot zwembad. Het is gezellig tussen de Spanjaarden die hier een seizoenplaats hebben.
Dit is een leuke kleinschalige camping met persoonlijke ontvangst. de roegangsweg is smal, maar goed te doen met camper. 20 meter na de poort is de receptie en een plek om even te parkeren. Het sanitair is schoon.
Camping met ruime plaatsen en vrij uit te zoeken. Sanitair is verouderd maar schoon en afdoende. Eten kan in de stad, centrum ongeveer 10 minuten lopen.
Fijne kleinschalige camping met alle faciliteiten. Er zijn een paar bomen voor schaduw. Er is een klein zwembad en voldoende sanitair. en makkelijk communiceren in Duits of Engels. broodjes service.
Prima luxe camping. We mochten ondanks de lunchpauze van de receptie alvast naar binnen. en dan pas om 15.00 uur inchecken.
Bordjes naar de camping zijn er weinig en de camping ziet er vanaf de entree aftands uit. Op de camping wordt je verrast. we worden vriendelijk ontvangen in Engels. we staan in de schaduw onder de eiken en sanitair ruimschoots voldoende. In het stadje is een supermarkt Eroski.
Grote sfeerloze camping, prima sanitair en aparte plaatsen voor campers. Stad Gijón is te fietsen via halfverhard fiets- wandelpad langs stroompje. Het is ongeveer 6 km fietsen en soms even zoeken naar vervolg van fietsroute zeker als er een stukje over de weg gaat.
ja het is er druk en de toegang is steil en de geparkeerde auto's maken het er niet makkelijker op om de bocht naar de entree te maken. Maar daarna vriendelijke ontvangst in het Engels en een plekje toegewezen te krijgen. Zwemmen in zee en het (laag water) strandje maakt alles weer goed. We betaalden 35 euro voor de camper met stroom.
Dit is een grote camping op 10 km van Pamplona. Het sanitair is goed en schoon. Er is brood in de ochtend te koop bij de bar. De winkels zijn in naburig dorp te bereiken met de fiets, richting Pamplona, ongeveer 4,5 km via fietspad. Gasten die maar kort of geen reservering (?) staan op terrein met terrassen met heel jonge boompjes: de rest van de camping heeft wel oude bomen met meer schaduw. Restaurant is eenvoudig, meer snackbar achtig.
Fijne camping, want alles is aanwezig voor een prettig verblijf. Er staan bomen voor de schaduw en er is goed sanitair. Misschien is het wat weinig voor als de camping vol is. De receptie verkoopt vlees van de boerderij.
Leuke kleine camping onder de bomen. Er is redelijk veel schaduw. WiFi is er alleen bij de receptie en van wisselende kwaliteit. het sanitair bestaat uit 3 verouderde gebouwtjes met geen heren- en dames afdeling. Bij het doen van de afwas, is achter mijn de pisbak in gebruik. De omgeving is erg leuk en de fietsroute van de Garonne kan hier worden opgepakt.
prima camping. Beneden bij de rivier ruime plaatsen onder de bomen en bovenaan zijn de plaatsen meer open. het sanitair is schoon en ruim voldoende. Er is een klein zwembad op de camping. Fietsen langs de rivier en naar de stad. Een supermarkt is op ongeveer 2,5 km door het park. we stonden bovenaan bij 2e sanitairblak en daar was uitstekend internet.
Kleine camping op een licht hellende weide. Hartelijke ontvangst. Herman en Jet hebben er een paradijsje van gemaakt met een mooie bloementuin en groententuin. ongeveer 900 meter is onverhard naar de camping en de entree heeft een scherpe bocht waarmee grotere campers een probleem mee kunnen hebben. onze van 7,3 meter ging er behoedzaam door. Het sanitair is eenvoudig, maar voldoende.
heerlijke camping in een groene omgeving en een klein dorp. supermarkten op 25 km afstand, maar de camping winkel heeft een uitgebreid assortiment ook in vers artikelen zoals groenten, fruit en vlees. Het is heerlijk fietsen langs het kanaal.
Een heerlijke camping met ruime plaatsen en een persoonlijke ontvangst. op vrijdag, zaterdag en zondag is de frietkar geopend. Aan te kort aan sanitair wordt gewerkt.
Mooie camping in het groen aan de rand van een kleine stad. vanaf drie uur is receptie open voor inschrijving. de toegangsweg is te krap voor meerdere wachtende camperaars. beter is te wachten op de parkeerplaatsen voordat je de straat les Costils inrijdt. In de stad zijn allerlei historische gebouwen en een klokkengieterij museum. dinsdag markt. De supermarkt Leaderprice op loopafstand.
prima camping. veel ruimte op de ruime grasplaats. heel eenvouding sanitair voor gasten. in totaal 1 wastafel, 2 toiletten en 2 douches. wijds uitzicht over meertje.
prima camping g voor een overnachting. mooie omgeving met heggenlandschap. nu een pass Etape camperplaats geworden, maar ook ruimte voor tenten. eenvoudig sanitair, maar afdoende.
Dichter bij de zee kan je niet staan. Leuke camping met plaatsen op gras en op verharding met steentjes. De plaatsen zijn ruim. Het sanitair is een beetje samengeraapt, maarxalles is in voldoende mate aanwezig en schoon. Er is ook een nieuwer sanitairgebouw.
Fijne camping in het stadje zelf. de plaatsen zijn ruim en op het gras. met een camper is het goed te doen als je oplet op de zachtere plekken. Het sanitair ziet er goed uit. De supermarkt, de haven en restauranthes zijn op loopafstand.
Prima camping op stevige ondergrond. Douches alleen in de ochtend en laat in de middag open. Leuk wandelen rond het binnenmeer, ongeveer 3 km op meest op half verhard pad. Alleen deel bij de camping is mul zand. dat is meteen ook de opgang naar het strand. dat pad gaat met een grote omweg. beter is de andere achteruit -in- gang te nemen naar de boulevard. k een kleine Spar is op loopafstand in het dorp
Fijne camping en goed internet (geen extra kosten wel apart aanvragen). je krijgt een eigen code voor jouw plaats. Ja de weg naar Honfleur is steil en lang. Niet op te fietsen met gewone fiets. Zelfs jongelui moesten halverwege gaan lopen. Er rijdt een bus, maar niet frequent. in de zomermaanden is er een shuttle.
prima camping en vriendelijke ontvangst. behalve de WiFi is alles prima in orde. We betaalden voor de WiFi, maar op de plaats geen ontvangst en eigenlijk alleen in de receptie. het zwembad is speels ingericht en heeft een apart deel met langzaam stromende rivier. verder een inboorlingen speelplaats.
Fijne camping met ruime afgebakende plaatsen. prima sanitair. voor de prijs in het voor- naseizoen hoef je het niet te laten. De WiFi voor 1 aparaat per plaats is inclusief, maar kan worden bijgekocht voor 2 euro. per dag. wasmachine en droger resp. 5,00 en 3,00 euro.
Fijne camping met geëgaliseerd plaatsen. De kruidenier is weg uit het dorp, maar brood is te krijgen bij plaatselijke restaurant/bar. We betaalden plus tax en met gebruik van toilet en douche 11,30 euro. je krijgt dan de sleutel voor het sanitair.
mooie camping aan de Dordogne. nu in het naseizoen staat iedereen met uitzicht op het water. je kan fietsen langs het kanaal of langs de Dordogne op fietspaden of binnenweggetjes.
grote plekken met of zonder schaduw en uitzicht op de bergen. ook leuk fietsen in de omgeving. Er zijn supermarkten en een Mac Donalds winkels op fiets- (of loop) afstand.
prima plaats om te staan. we betaalden eind aug. 20 per nacht met elektriciteit. dat is inclusief toegang tot het strandbad. Eigenlijk sta je op een terrein met chalets waar aan de achterzijde ruimte is voor campers. het sanitair is belabberd, maar schoon.
Mooie camping met uitzicht over de heuvels. Schoon sanitair en lekker eten in restaurant.
prima camping. in het naseizoen kom je binnen via een kaartenautomaat. ruime plaatsen en verharde ondergrond. op fietsafstand van de bakker in het stadje: naar het stadscentrum en dan de brug over.
Sitecode: 2018
Wat een prachtige camping. je hebt er rust en ruimte en het stadje is dichtbij. Jammer dat hij gaat sluiten per 30 september.
deze camping heeft alles voor een aangenaam verblijf.: vriendelijke ontvangst, zwemmen in het meer en klein strandje (veilig voor kinderen) en broodjesservice. jammer is alleen dat een supermarkt wat verder weg is.
Voor ons was deze camping een teleurstelling. onvriendelijke ontvangst: misschien omdat we in het Engels begonnen. Ik weet het niet. restaurant was gesloten.
We hebben genoten op deze camping. in eerste instantie een recht toe recht aan camping langs de hoofdweg, maar de vriendelijke ontvangst en het ruime zwembad deed ons meteen goed aan. Er is veel veel ruimte en genoeg schaduw. de bar wordt 's avonds restaurant met een beperkt menu, maar heerlijke gerechten. De pizza is goed evenals de gratin's. en tot onze verrassing 's avonds live muziek. morgen fietsen we binnendoor naar het leuke stadje Die.
goede locatie om de stad te bezoeken en even boodschappen te doen om te tanken. Map me gaf wel verkeerde route over parkeerterrein van LeClerc. Je moet het busstation oprijden en aan het eind is de camperplaats. Het busstation is toegankelijk voor bussen EN campers.
prima camping voor camper. eenvoudig sanitair. fietspad langs de Maas naar Fumay voor de supermarkt. het is daarvoor omrijden via de wijde bocht van de Maas of een behoorlijke klim en afdaling.
Prima voor een of enkele overnachtingen. Voor kinderen ideaal met zwemvijver, strandje en badmeester. WiFi inclusief, maar alleen in nabijheid receptie.