Camping de la Tete Noire

• Lozen afvalwater

• Honden toegestaan

Freek&John

okt 2025

mooie camping, prachtig ingericht met mooie ruime plaatsen, was helemaal voor ons alleen, maar zelfs restaurant ging voor ons open, verder faciliteiten ook prima en dan valt €25 prima

roelgerr

mei 2025

mooie camping en leuk tarief voor camperaars van 18.30-9.00 uur 12,- en indien stroom komt er 5.50 bij. je staat op grintplaats en kan gebruik maken van sanitair. de dame zelf wist niet dat ze in deze app stond. dus tarief klopt gewoon zoals vermeld.

André-en-Ellie

jun 2024

Nette camping met, jawel! goed Engels sprekende receptioniste. Wat we helaas soms vaker zien in Frankrijk (maar wat niet hoort) geen handenwas gelegenheid in de toiletruimtes, dus je moet dan waar mensen de vaat afwassen je handen wassen na toiletgebruik en dat is natuurlijk super onhygienisch! Prijs zeker geen €16,60 maar met 2 personen €24,60 bestaande uit, €6,50 pp+ €5,50 camper en €5,50 stroom+€0,60 belasting.

Allée des Sports

36500, Buzançais, Frankrijk

campervriendelijke camping - aan rivier l'Indre - naast gemeentezwembad [gratis toegang voor kampeerders] - aan dorpsrand - wifi op het hele terrein

28 apr t/m 2 nov