Camping Chateau des Marais

• Stroom

Smid64

jun 2025

Alles in orde. Sanitair keurig en voldoende. Fijne serviceplek. Best uitgebreide campingwinkel. Veel animatie. Naast de losse plaatsen veel verhuur van huisjes en stacaravans. Voor ons als camperaar teveel familiecamping. Het was erg warm en die warmte bleef hangen.

Meijer70

mei 2025

Camping is ruim voldoende. Alles is aanwezig. Nette sanitair, Restaurant, Campingwinkel met broodjesservice. etc Wat ons tegenviel was de omgeving. Het dorp is niets te beleven en Blois is dan wel leuk maar ligt 20 km verderop. de fietsroute langs de Loire er naar toe was waardeloos. Het kasteel van Chambourd was wel leuk maar ook deze fietsroute viel ons tegen. Al met al 4 nachten gestaan. Camping is aanrader. Omgeving (voor ons) niet.

Wij hebben vier dagen genoten van deze camping. Het was rustig, mooi weer en de zon scheen volop. We kozen voor een plaats met privé sanitair (en afwaskraan/bak), samen met strand lounge stoelen maakt dat het feest compleet. En dat voor 10 euro p/d meer. Lekker zwembad, supermarktje is prima, vers brood 🥖. Service is perfect. Blois is op fietsafstand, evenals Chateau Chambord. Kortom een topplek.

Rue de Chambord

41500, Muides-sur-Loire, Frankrijk

familiecamping gelegen in bos - animatie - groot zwemparadijs - sauna - grote staanplaatsen - snackbar - restaurant - broodjesservice - supermarkt 200m - centrum 300m

3 apr t/m 28 sep