@Meijer70
- 2019
Wat een mooie camping. Alles goed geregeld en keurig en nieuw sanitair. je loopt zo de bossen rond de Drentse Aa in en op korte afstand heb je 2 leuke restaurantjes waar je heerlijk kunt lunchen, dineren enz. Ook op de fiets is dit een prachtige uitvalsbasis. Aanrader!
Wat een leuke camping zo dicht bij Amsterdam en wat een mooi en schoon sanitair! Heerlijk op de fiets naar Amsterdam en omgeving. Tip: ga niet met de fiets Amsterdam in zonder duidelijke doelen. Je bent meer met het verkeer bezig dan de schoonheid van de stad te kunnen zien. Regel een stadswandeling of een City Bike Tour.
Voor een 2 sterren camping voldoet deze meer dan. Net sanitair en ruime plekken. Restaurant net buiten de camping waar ook broodjes besteld kunnen worden. De omgeving sprak ons veel meer aan als waar we vandaan kwamen. Lekker dicht bij stadje Amboise en van Leonardo da Vinci’s sterfhuis. Leuk om te bekijken! In de omgeving 2x gefietst. ‘Leuke’ routes. Aanrader wat ons betreft.
Camping is ruim voldoende. Alles is aanwezig. Nette sanitair, Restaurant, Campingwinkel met broodjesservice. etc Wat ons tegenviel was de omgeving. Het dorp is niets te beleven en Blois is dan wel leuk maar ligt 20 km verderop. de fietsroute langs de Loire er naar toe was waardeloos. Het kasteel van Chambourd was wel leuk maar ook deze fietsroute viel ons tegen. Al met al 4 nachten gestaan. Camping is aanrader. Omgeving (voor ons) niet.
Hutje mutje camping. maar voldoende ruimte en erg rustig. Sanitair verouderd maar redelijk voor een camping. Stel niet te hoge eisen. Verder wat animatie, mooi zwembad en ‘restaurantje’. Fietsen noodzakelijk. Annecy op 7 kilometer en dat wil je met 30+ niet lopen. Ook naar de strandjes niet. Was voor ons net te ver lopen met de warmte. Rondje meer viel ons tegen. Tip voor Rondje meer. Eerst richting Annecy.
Heerlijke boerderij camping. Rustig en mooie omgeving om te fietsen. Komen niet vaak terug op dezelfde plek maar deze plek kan een uitzondering worden. Aanrader dus.
Wat een mooie Camperplaats. Schoon, netjes, ruime plekken. Super ontvangst. Goede uitvalsbasis voor leuke fietstochten.
Wat een heerlijk kleine camping. Schoon sanitair. Mooie omgeving. Dicht bij Laren.
Nette camping met privé sanitair. Veel fiets en wandel mogelijkheden. Plekje om terug te komen.
Ondanks een wat lawaaierige camping en wij zelf uit de provincie komen vonden wij dit niet hinderlijk. Je bent niet veel op de camping daar er veel te zien is in de buurt lopend fietsend of met OV. Rapallo. Portofino met de boot of fiets. Le cinque terre met de trein. Omdat het verder overal vol is blijven we hier wat extra dagen. Geen probleem. Nette camping. Goed sanitair en behulpzaam personeel.
mooie rustige camping waar men de omgeving goed kan verkennen met de fiets of lopend. dicht bij Valkenburg. voor ons een zgn. terugkomcamping. sanitair is wat verouderd maar netjes. weg er naar toe is een uitdaging 1 camper heen of terug. als je een tegenligger tegenkomen heeft 1 een probleem😀
Leuke camping om vanaf te fietsen langs de Linge. Geen camping om met honden naar toe te gaan. Is paardenstalling bij camping en weinig mogelijkheden om met de honden te lopen. Veel vliegen. Eigenaar is supervriendelijk.
Mooie camping. Ligging is goed voor camper. Fietsen naar dorpen is niet te ver. Camping ligt direct aan bos. Sanitair is super. Omgeving prachtig. Wij komen nog wel keer terug.
Mooie camping bij Deventer. Direct met pontje in centrum. Sanitair bij receptie netjes. Sanitair op middenterrein mag wel update gebruiken. De hele hoek met lozen afvalwater en chemisch toilet oogt wat rommelig.
Oud en nieuw wederom naar deze camping. Helaas nu niet wat we er van verwacht hadden. Vuurwerkvrij zou de camping zijn. Dat klopt. Alleen jammer dat ze het wel 2 meter voor de slagboom gingen afsteken. Precies ter hoogte van de CP. Honden helemaal in de stress. Jammer verder super camping.
Mooie Camperplaatsen. Vanaf de camping loop je zo het bos in. Ideaal voor de honden. Ook fietsen vanaf de camping ideaal. Verder mooie camping met alle faciliteiten. Sanitair is aan update toe maar is verder wel netjes. Daarom voor ons de 2e keer dit jaar.
Eenvoudige camping met weinig uitstraling. Omgeving moet het goedmaken.
Mooie camping in prachtige omgeving