Aire Municipale

Wij hebben hier in de nacht 14 / 15 november gestaan. Mooie en verzorgde plaats gratis stroom en drinkwater. Toilet gesloten maar voor ons als camperaar geen probleem. Wel een aantekening bij de verzorgingzuil loopt het terrein af naar de greppel dat hebben wij ondervonden. Maar ook daar waren weer behulpzamen mensen van het dorp, top.

Nette overnachtingsplaats. Water en elektriciteit (2x 16A) gratis. Lozen grijs en zwart water. Achter de camperplaats is een petanquebaan en een soort parkje met speeltuin.

Hebben hier 1 nacht gestaan..puur voor doorreis. Zeer saai..niets te beleven..leek wel een spookdorpje met heel veel blaffende honden. Water gratis..elektriciteit moest gewoon betaald worden dmv een app. Voor ons 1x en nooit meer..

Route de Buzançais

36500, Neuillay-les-Bois, Frankrijk

bij vijver - rustige, mooi verzorgde plaats - toiletgebouw - bij vorst geen waterinname mogelijk - 2 elektriciteitsaansluitingen - bakker komt langs - diverse winkels in het dorpje

Eigenaar van deze locatie?

Geef uw camperlocatie een boost!