@adrie-van-halder
- 2017
Ook wij hebben hier 6 nachten gestaan en al gelijk bij aankomst voelden wij ons thuis. Wij werden onthaald op ons plekje versierd met een naamplaatje voorzien van onze voornamen. De locatie was mooi met leuke fietsroutes binnendoor naar Aspe en Hondon de las Nieves. Al de voorzieningen waren voortreffelijk met een gezellige paella en Hollandse avond. En natuurlijk ś morgen brood aan de camper. Bedankt Gini en David, tot volgende keer zekers.
Ook wij hebben hier in het voorjaar 4 dagen gestaan, echt een mooie camping pal aan zee. Grote mooie plek voorzien van kunstgras en waterkraan en electra. Bij de receptie werden wij hartelijk ontvangen en van alle informatie voorzien. In een woord top en zeker om terug te komen.
Goede ontvangst door gastvrije beheerders. Wat betreft de camperplek echt voortreffelijk en ruim opgezet. Voldoende sanitair is dit jaar uitgebreid een leuk winkeltje voor de eerste benodigdheden zoal elke morgen brood. Verders een leuk zwembad erbij met terras. Dus van ons uit complimenten aan de beheerders. Komen zeker een keertje terug.
Ook wij zijn hier voor 3 nachten neer gestreken op 7 oktober 2024 het was zoals voorgangers al hebben geschreven. Het was hartstikke goed toeven met uitstekende en gezellige gastdame, heer. Wij hebben samen gezamenlijk met de kinderen van hen nog gezellig gekletst en wat gedronken in de mancave. De camperlocatie is zeker goed en van alle gemakken voorzien in ee nabijheid van Elche en Santa Pola. Nogmaals bedankt en tot de volgende keer.
Wij hebben hier in de nacht 14 / 15 november gestaan. Mooie en verzorgde plaats gratis stroom en drinkwater. Toilet gesloten maar voor ons als camperaar geen probleem. Wel een aantekening bij de verzorgingzuil loopt het terrein af naar de greppel dat hebben wij ondervonden. Maar ook daar waren weer behulpzamen mensen van het dorp, top.
Zeer mooie camping met ruime plaatsen en heel schoon sanitair. Eigenaar en personeel gastvrij en vriendelijk en spreken ook Engels. Verder een leuke bar waar je rustig kan zitten tevens mooi zwembad aanwezig.
Wij hebben hier 2 nachten gestaan, onze ervaring is zeer goed en ruime plaatsen. Het sanitair en restaurant kleine schaal is uitstekend. Verder hele gastvrije mensen en bediening complimenten hiervoor. Wij komen zeker hier terug.