Aire Camping-Car Park de Val Fouzon

• Vuilnisbak

RobCarin

jun 2024

mooie Camperplaats, let wel voor 16 plekken stroom. Bakker op 100 mtr. heerlijk rustig. wij stonden er 2 nachten waarvan 1 alleen. Op fietsafstand van oa Chateau Valançay. aanrader!

Ha&He

sep 2023

Voormalige municipal camping. Camping-Car Park heeft gekozen het sanitair niet in gebruik te houden (elders kan dit anders zijn). Voor ons geen punt. Sanitairzuil aanwezig, functioneert goed. Rustige omgeving, goed gelegen en ruime plaatsen. Wij waren hier van 20-21 sep. Donker ‘snachts, ja. Goed geslapen.

Rene-FR

dec 2022

stonden hier 16-12-2022. op zich goede CP. bijna geen verlichting, alleen lantaarnpaal bij ingang. ook geen vuilnisbak. stroom water en grijs water/toilet legen prima in orde. zonder verlichting minder veilig gevoel, gelukkig kwam er nog een camper.

Rue Élie Granat

36210, Val-Fouzon, Frankrijk

dichtbij stadscentrum, in de nabijheid van meerdere kastelen - dierentuin van Beauval 25 km - Tours, Bourges en Orleans 100 km - wandelpaden vlakbij - oplaadkaart € 4,00 te koop bij de servicezuil

1 jan t/m 31 mei

1 jun t/m 30 sep