@Rene-FR
- 2005
hele prettige cp. alle voorzieningen aanwezig. heerlijk rustig en je loopt direct naar het strand. geen restaurant of winkels direct op loopafstand. met de fiets is dorp goed te bereiken. in zomer strandtent wel open zijn. Borneo gratis te gebruiken voor lozen en laden water en toilet. denk aan mannetje-mannetje koppelingstuk om drinkwater te kunnen tappen.
We Half september 2 machten met veel genoegen gestaan . Bijzonder vriendelijke gérante Elise., zowel camping en restaurant. Sanitair keurig en schoon, plaatsen ruim onder hoge bomen langs de rivier. Gezellig terras/restaurant met kleine kaart, eten goede kwaliteit . Voor kinderen veilige, uitgebreide speelgelegenheid. Dorpje met alle voorzieningen op loopafstand. Helaas nog geen voorziening voor camper, maar is geen punt, komen graag terug.
prachtige camperplaats. alle voorzieningen aanwezig behalve stroom. rustig en prima wandelplek tussen de bergpieken. bakker, restaurant etc. op loopafstand. prima doorgangs plek.
zeer grote en goed georganiseerde camping. prachtige ligging hoog boven de baai. sanitair keurig. veel faciliteiten ook voor de jeugd. restaurant kleine kaart, goede kwaliteit. prima wandel mogelijkheid na afdalen strand van Zarautz. kleine plekken, hulpvaardige leiding. wij waren er in maart en toen al veel campers en caravans. lijkt ons in de zomer niet echt een plek om tot rust te komen. Aanrader zeker in voor- en na-seizoen.
stonden hier 16-12-2022. op zich goede CP. bijna geen verlichting, alleen lantaarnpaal bij ingang. ook geen vuilnisbak. stroom water en grijs water/toilet legen prima in orde. zonder verlichting minder veilig gevoel, gelukkig kwam er nog een camper.
het lijkt heel wat als je aan komt. maar schijn bedriegt is de juiste uitdrukking, niet goedkoop dus verwacht je we wat terug. maar helaas, slechts de helft van het sanitair( 1 gebouw buiten gebruik) beschikbaar. volgens zeggen al 2e jaar. verder slecht schoon gehouden, veel plaatsen redelijk dichtst op elkaar. restaurant, winkel ( als het die naam al mag hebben) cafetaria etc. zeer amateuristisch en matige kwaliteit. gebouwen slecht onderhouden.
Verharde camperplaatsen op Franse camping. Sanitair keurig en schoon. vriendelijke eigenaren zeer behulpzaam. direct gelegen aan Lot. schaduwrijk en zinnig. Prima voor meerdere dagen, cafetaria , zwembad , jeu de boule aanwezig. wandelen , fietsen, zwemmen. Direct in omgeving 3 km stadje met alle voorzieningen. Alle campervoorzieningen behalve stortplaats vuilwater, kan als je (korte ) afvoerslang hebt in put geloosd worden.
bij binnenkomst eerst kaart opwaarderen en toen ging de slagboom nog niet open. opgebeld naar nummer op de entree-paal, eindelijk naar binnen. camperplaatsen hadden geen stroom. naast ingang op klein verhard gedeelte wel stroom. op zich zijn alle voorzieningen aanwezig, maar rommelig en alles is afgesloten verder. Hebben tot nu toe wel betere ervaringen gehad bij deze camperplaatsen keten.
vriendelijke dame, cp’s slecht onderhouden. alles maakte een wat vervallen indruk. omgeving ook niet uitnodigend. prima dat er stroom is, maar dat is dan ook alles. goed om de nacht door te brengen als je niets anders kan vinden en graag stroom hebt.
Gewoon prima en rustige camping. Alles zeer schoon en netjes. Vriendelijke ontvangst. Zeer ruime plaatsen op gras en redelijk schaduw. Jammer geen echte camper voorzieningen gezien. Toilet ledigen en water laden geen probleem.
Armoedige omgeving. Op zich alle voorzieningen, maar niet gevonden waar jetons verkregen konden worden. Kleine plaatsen en als er 8 campers zouden staan, kon je zo bij elkaar over stappen. Wij zijn doorgereden .
Keurige en goed verzorgde camperplaats. Alle voorzieningen aanwezig. Vriendelijke eigenaren die ook graag een goede champagne verkopen tegen redelijke prijzen. Ben je geen lid van France Passion en neem je geen champagne af, betaal je 5 euro voor gebruik van de faciliteiten, stroom, water en lozen toilet en vuil water. Aanrader.
Prima camperplaatsen. Inderdaad geen schaduw en heel fijne steentjes, had ook wel wat gras mogen zijn. Maar echt super dat er stroom is en alle basis voorzieningen voor het campergemak. Weg n79 is afgesloten dus wel even zoeken. En af en toe op de knop drukken voor wat stroom, kun je niet over klagen.
Op deze locatie vlakbij gemeentelijke sportterreinen, bibliotheek en sporthal zijn twee 100m uit elkaar liggende service punten, netjes verzorgd. Verder geen echte pc’s. Hebben gestaan achter bibliotheek, recht en rustig, nadat sporters weg waren.