Camping la Tour du Stock

Deze locatie is recent toegevoegd en nog niet door ons gecontroleerd.

Onbekend

Openingsperiode onbekend

• Lozen afvalwater

• Stroom

• Speelgelegenheid

• Douche

CampingDuke

aug 2024

Grote camping met ruime plaatsen. De speciale camperplaatsen zijn mooi . Sanitair ok maar 'frans' dus er is wel wat op aan te merken, maar het werkt en we vonden het niet vies zoals in een andere review wordt gesteld. Veel wordt goedgemaakt door het openbare strand waar de camping aan grenst. We stonden hier 2 nachten met overdag dik 30 graden en dan is de etang op loopafstand zeer welkom. Check hun site voor meer info.

Mape2512

aug 2024

Sanitair is verouderd en erg vies. Mooi strand aan het meer voor zwemmers. Leuke speeltuinen voor kinderen

bvangent

jun 2024

sta er nu in juni. Bijna lege camperplek op een eenzaam veldje beetje van de camping af. De huisjes/hutten/caravans op de camping zijn verwaarloosd, net als het sanitair. Geen warm water ontdekt, niet schoon. Er is zwembad en sauna bij de ingang, maar alles ging om 18 uur dicht, er is een bar waar je wat kleins kunt eten. Afijn, prima plek voor een nachtje.

Stockmatte 1

57400, Frankrijk

Camping la Tour du Stock beschikt over een zwembad, speeltuin en douches. Verder zijn er toiletten, een wasservice en WiFi aanwezig.

Eigenaar van deze locatie?

Geef uw camperlocatie een boost!