@CampingDuke
- McLouis G473
- 2018
September 2026
Een locatie beoordeeld · ongeveer 1 maand geleden
Prima plek om de omgeving te verkennen. Nette camping, mooi sanitair, vriendelijke ontvangst. Je staat bij een werkend boerenbedrijf dus het kan zijn dat je 's-morgens wat eerder wakker wordt dan je gewend bent.
April 2026
april 2026. alles wat is gezegd klopt. 1 opmerking: het adres is in Vilobi d'Onyar MAAR deze cp ligt in het plaatsje Salitja en dat is iets verder. als je de coördinaten aanhoudt kom je er wel.
mooie plek aan de Saone. Jammer dat sanitair pas 1 juni opengaat, anders waren we langer gebleven. Maar ja, het is natuurlijk niet duur
prachtige plek. bij aankomst niemand bij de receptie, deur op slot maar wel een bordje 'ouvert' na 2 verschillende nummers gebeld te hebben vertelde een meneer dat we een plekje konden uitzoeken. er komt straks iemand om af te rekenen.
prima plek om stad te bezoeken Loop naar p9 (de parkeergarage) en neem de lift naar de 9e verdieping. Daarna nog 2 liften en je bent in de oude stad. Wij betaalden € 8 stageld; we kwamen 's-avonds om 18.30 en vertrokken de volgende dag om 14.00. De stroompaal meteen links na de slagboom werkt goed. Wel even de instructies lezen. wij hadden er €8 aan munten ingegooid en dat was voldoende
We reizen nu 6 weken door Italië en deze hoort wel bij top 5. Vriendelijke ontvangst, Engels sprekend, de plekken zijn mss niet enorm groot maar voldoende, ook voor onze 7,50m camper. Het restaurant heeft een menukaart waar je U tegen zegt. Uitstekend. Het terrein is afgesloten door een hek wat een veilig gevoel geeft. De inrit vinden vanaf de dijk is even een kleine uitdaging. Je moet de inrit nemen voor nr 35, anders kom je bij de buurvrouw uit
Een foto toegevoegd aan een locatie · meer dan 1 jaar geleden

Mooie plek om de trulli te bezoeken. LET OP: de opgegeven coördinaten brengen je wel naar deze cp, maar je staat voor een 1-richtingsweg waar je niet in mag. Dan moet je helemaal omrijden. Beter deze straat aanhouden: Via Cadore.
2 foto's toegevoegd · meer dan 1 jaar geleden

mooi gelegen camping aan zee. Nog steeds €20 per nacht incl alles. Een aanrader