Camping Kity Caravan Inn

• Stroom

dianadeheer

aug 2024

vriendelijke eigenaar, zoek maar een plaatsje uit. geen moeilijk gedoe. s'morgens wordt het brood bij de camper gebracht. prima sanitair, simpel maar schoon. mooie karpers kunnen vangen.

Art2Blue

aug 2023

Zeer vriendelijk ontvangst met een advies om een plek te kiezen, zover mogelijk van de drukke lawaaierige weg. Een eenvoudige rustige camping. Omdat we overdag meestal een fietstocht maakten hadden we daar nauwelijks last van. Schone toilet- en doucheruimtes, maar wel lage toiletpotten, Brood werd 'smorgens door de beheerder "aan huis" afleverd. Wij hadden er, gezien het mooie uitzicht op de grote visvijver, het erg naar onze zin.

pauldeelen

jul 2023

Waren hier tijdens onze zomervakantie toen we op doorreis waren. Hadden van te voren geboekt (€23,- 4 personen + camper). Door file kwamen we pas rond 22:00 uur aan maar dat was geen probleem, werden vriendelijk geholpen en konden nog brood bestellen voor de volgende ochtend. Hebben hierdoor niet veel van de camping gezien.

Route de Stenay

55700, Dun-sur-Meuse, Frankrijk